2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
سلام عزیزم منم مثل سما ذخیره م پایینه دیروز سونو کردم گفت ۴ تا تخمک داری پنجشنبه پانکچرمه ممکنه تا پ ...

بسلامتی عزیزم.معمولا باید بیشتر بشه.من دوبار پانکچر شدم.یه بار روز پانکچر دیدم از اون تعدادی که توی سونو نشون میداد بیشتر شدن.ولی بار دوم توی سونو هشت تخمک داشتم نمیدونم چرا روز پانکچر سه تا تخمک داشتم.که البته دوتاش جنین شد در حد کامپکت هم شدن انتقال دادم الان روز هشتم هستم.دیگه امید به خدا ببینیم چی پیش میاد.ولی بهم ثابت شده تعداد مهم نیست کیفیت مهمه.ما حتی با یه دونه جنین خوب هم میتونیم مادر بشیم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
واقعا؟کدوم تاپیکه؟؟ بامداد خماره.؟ ممنون میشم باعوارض داروهاخیلی چاق شدم. اره کاریوتایپ600شدبرای هرک ...

نه عزیزم بامداد خمار نیست تگت میکنم

واسه ما کاریوتایپ شد نفری ۷۰۰

ایمنی ۶۵۰

انعقادی یه میلیون

من سونو هیسترو دارم پریود شدم باید زنگ بزنم دو روز بعد پاکی برم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شکمم خییییییلی نافرم از زیر ناف قلمبه شده بدجووووور. اثر امپولاس ب نظرتون؟ چیکارش میتونم بکنم؟

نمی دونم عزیزم واسه من که اینجوری نشده بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی ازاینکه تجربه ات رو بامن درجریان گذاشتی ...من از مامای دکتر علیرضایی پرسیدم سی دی مارکرها رو بر ...

نیاز نی اونا بنویسن اصلا تخصص ماما نیست  خود دکتر علیرضایی من بهش گفتم من متخصص ایمولوژی میرم هر چی اون گفت گفتن اوکی کار خوبی میکنی برو خیالت راحت شه هر چی گفتن من انجام میدم برات

در اندک من تویی فراوان یارب..
سمر جون دوستمون پیش مریم توکلی رفته بود راضی بودن شما پیش کی رفتین؟

من پیش دکتر زرنانی رفتم دکتر توکلی هم من شنیدم خوبن پیش هرکدوم رفتی بگو نامه کتبی بهت بدن برای دکتر علیرضایی گلم

برا من و خیلیایی که تو رویان انتقال دادیم و مثبت شدیم با عمق رحم انتقال دادن...اونا انقدر تجربه دارن ...

😍😍😍😍😍مرسی از حرفات بسلامت زایمان کنی

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
سلام عزیزم . شما از مرکز و دکترتون راضی هستین  . بعد ازق دکتر نصر کدومشون خوبن ؟

بله از مرکزم واقعا راضی هستم. نمیدونم کدومشون بهتره ولی من پیشدکتر علیرضایی میرم گلم اگه دکتر نصر هم بخواین آخر ماه ها میان برای انتقالها گلم یعنی میتونی سیکلتو برات تنظیم کنن که خود دکتر نصر انتقال بده ولی باید با تیم خود دکتر نصر ویزیت شی اینجوری که دکتر علیرضایی دکتر تمیزی دکتر لاهوتی دکتر نبوی اینا فکر کنم با تیم دکتر نصر هستن 

حالا امیدوارم بلاست بشن😢😢من که همش نگرانم از بین برن

عزیزم انشالا بلاست میشن تا آخر خرداد هم مامان میشی🥰 

البته وحشت خودمم همینه که بلاست نشن هی میگفتم کاش سه روز انتقال بدن حالا که این یکی ها رو‌نوشته سه روزه عزا گرفتم که چرا بلاست نمیشن اصلا دیوانه نشیم تو این راه صلوات

سلام عزیزم فردا حتما برات میفرستم دکتر زرنانی برای یکی از بچه ها خیلی محدود نوشته بود و نظرش اینه ...

مرسی گلم .آره دیدم قبلا بچه ها گفته بودن که زیاد نمینویسه 

ویزیت آنلاین انجام نمیده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام خدا رو شکر هشت روز از انتقالم گذشته.جز چند لحظه که زیر دلم درد میگیره علامت خاص دیگه ای ندارم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
جنیناش عالی بوده اگه نگرفته حتما خودش مشکل داره حالا یا ایمنی یا ژنتیکی، باید چک بشه وگرنه جنین عالی ...

گلم چیز صدرصدی تو آی وی اف وجود نداره منم جنینم هشت سلولی بود و بلاست هم شده بود ولی نگرفت ایمنی انعقادی هم مشکلی ندارم . تمام پزشکا  هم میگن در بهترین شرایط چهل درصد هر بار آی وی اف میگیره پس میتونه بی دلیل و شانسی هم باشه