2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044758 بازدید | 684410 پست
نه عزیزم من پانکچر اولم و انتقال اول مشتاق بود. الان برای بار دوم پانکچر دارم. بهم پیشنهاد دادن یا ب ...

عزیزم اگر اشتباه نکنم دکتر شاکریان رفته تهران مرکز مام 

در مورد پرسنل مشتاق هم کاملا باهات موافقم .یعنی من به غیر از روز انتقال اون خانمی که داشت کارهامون رو انجام میداد هیییییییچ منشی و یا مامای با اخلاق خوب و درست اونجا ندیدم .واقعا برام جای تعجب داشت مرکزی به این معروفی که از همه جای ایران بیمار داره چطور روی رفتار کارکنانش هیچ نظارتی نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگر اشتباه نکنم دکتر شاکریان رفته تهران مرکز مام  در مورد پرسنل مشتاق هم کاملا باهات موا ...

منم مرکز مشتاق میرم همیشه میگم کاش میشد به مدیرشون بگم یکم کار کننن رو نحوه برخورد کارکنان با مراجعاش....همین یه ساعت پیش تقریبا زنگ زدم حسابداری ی سوال پرسیدم جوابمو داد بعد که خواستم حرف بزنم باز دیدم قطع کرده  

بله عزیزم، منم هر دو بار فرستاد بالا خانم دکتر، تو برگه ام زدن قابلیت انتقال به صورت بلاست رو دارن

پس چرا من از دکتر علیرضایی پرسیدم گفتن بلاست انتقال میدیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم به سلامتی پس ایشالا هفته دیگه خبر مامان شدنتو بهمون میدی 🥰

ان شاءالله عزیزم .خدا بهترین ها رو نصیبت کنه.ان شاءالله مادرشدن تک تک نی نی سایتی ها

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
 من داغون شدم تا خونه برسم  بعد گفتم خدایا خودت دادی خودتم نگهش دار برام دعا کن ناز ...

گر نگهدار من آن است که خودمی داند..شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد،توکل به خدا به حرف دکترا اعتنا نکن عزیزم،صبرکن تا موعد دوباره سونو،تغذیه خوب داشته باش تا نی نی جون خوب رشد کنه.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
منم مرکز مشتاق میرم همیشه میگم کاش میشد به مدیرشون بگم یکم کار کننن رو نحوه برخورد کارکنان با مراجعا ...

واقعا به نظر من لازمه که حتما گزارش بشه آخه ما خودمون کلی گرفتاری داریم اگر قراره که باهامون درست هم رفتار نشه که دیگه هیچی 

من الان رویان میرم .خیلی ها هم از برخورد رویان بد میگن ولی وقتی با مشتاق مقایسه میکنم میبینم که برخوردشون خوبه

به یک پیر زن 39 ساله آموزش بدین چی کنه تخمکش واسه یک اسپرم داغون با dfi34 خوب و با کیفیت بشه. 😂😢😅

پودر اينوفوليك يا  myo inositol  روزي ٤ گرم (٢ گرم صبح و ٢ گرم شب ) 

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي ٢ گرم، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

اوابوست تركيبي از فوليك اسيد ، ملاتونين و Myo-Inositol و كمي كيوتن هستش كه در صورتيكه موارد بالا مصرف بشه نيازي به مصرف اوابوست نيست

ممنونم از اینکه واقعیت گفتی.متأسفانه دی اف ای شوهر من۳۵ هست.پس دلم خوش نکنم حتی با وجود اینکه جنینام ...

نه ۳۵ بد نیست چون ممکنه موقع پانکچر یه مقدار بیاد پایین ،نگران نباش من گفتم الان ۴۵ یا ۵۰ درصدی ،۳۵ اوکیه ،یادت باشه اینو دکتر اورولوژی بهم یاد داد گفت دو بار نمونه بده روز پانکچر آقایون، چون گفت دی اف ای تو نمونه دوم بهتر میشه

یا مثلا شب قبل پانکچر یه بار خودشو تخلیه کنه هم عالیه، اما ۳۵ درصد نگرانت نکنه ایشالله مثبت میشی 

هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتی رو نداشت عزیزم . دفعه بعد که انتقالش با خودم بود تقریبا ، با جنین ۸ ...

گرید آ کلا عالیه حالا بلاست بشه یا کامپکت بشه ،تو رحم مادر رشد میکنه ، موقعیت رحم هم خیلی مهمه ،ضخامتش هم مهمه

بچه اگر مشکل مالی ندارین،مرکز صارم خیلی بهتره،هم دکتراش،هم برخورد همه پر نسل ،از جلو در ورودی تا همه ماما ها ودکترهاشون خوش اخلاق هستن،همه هم جوابتومیون،بخش نازایی و بخش بار ای هم جداهستش،همه ازمایشاتم انجام میدن.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
به نظرتون خودم و همسرم چه مکمل هایی بخوریم؟ شما بیمار کدوم مرکز هستی؟ راضی ازشون؟

لیست مکمل ها رو نوشتم بیا خصوصی همرو باز میگم برات، من لاله و مام رفتم و زیاد راضی نبودم نمیتونم دروغ بگم الکی، واقعا راضی نبودم اما بودن که خیلیا جواب گرفتن تو این مراکز، من تو لاله انتقالم منفی شد و تو مام هنوز انتقال ندادم

عزیزم شما تهرانی؟ کاش تبریزم میدونستم چند میشه هزینه اش. منم سونو عکس رنگی و.. هیچ وقت مشکلی نداشته. ...

نه من اهوازم .واقعا من همه چی نرمال بود تو عکس و سونو سپتوم نمیدونم از کجا درومد 

به من گفتند برای خودم برم پیش دکتر شاکریان و برای دی اف آی بالای همسرم برم پیش مظلوم فرد. شما تاحالا ...

من ناراضیم، راستش رو گفتم.

به خود مرکز هم تو کامنت گفتم و ناراحت شدم و خیلی انتقاد کردم.

اصلا مظلوم فرد نرو بچه ها راضی بودن، شوهرت رو به دکترای اونجا نسپار، خودت خواستی اونجا باش ولی شوهرت رو ببر پیش جنتی تو ابن سینا که واقعا عالی بود

بازم اگه بردی پیش مظلوم فرد ببین چیا میده و چیکار میکنه چون دی اف ای مهمه

ولی بیا خودم بهت میگم چیا بدی بهش

الان دی اف ای دوستمون از ۴۰ شد ۱۵ و پانکچر کرد همین هفته قبل

لیست مکمل ها رو نوشتم بیا خصوصی همرو باز میگم برات، من لاله و مام رفتم و زیاد راضی نبودم نمیتونم درو ...

يكي از مشكلات مام همون تيم و تيم بازيه ، فلان دكتر تو تيم ما هست يا تو تيم ما نيست مگه فوتباله 😳