2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
ان شالله....خب یه روز ازمن عقب تری ان شالله که مامان شدیم رفت      

ان شاءالله عزیزم  

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گیسو جان منم عکس رنگی نداشتم تا حالا، به دکترم گفتم گفت نه ما به عکس رنگی کاری نداریم😐 ازمایش ایمن ...

قبل از ميكرو حتما عكس رنگس ميخان كه چك كنن لوله هاي فالوپ هيدراته نباشه 

عزیزم شما عمل کردی سپتومو؟ منم دارم خیلی کوچیکه دو تا دکتر میگن عمل نمیخواد دکتر عارفی میگه باید عمل ...

من قبلا عمل کردم عزیزم ولی مثل اینکه ۱سانتش مونده 

انشالا سه‌شنبه عمل میکنم بنظرم حرف عارفی رو گوش کن سپتوم ریسک عدم لانه گزینی رو بالا میبره 

نصر بود، اصلا دقت نکرد گفت اوکیه گفت اصلا نمیخواد مکمل بخوره باز من عقل کردم کلی مکمل خارجی دادم و ...

به من گفتند برای خودم برم پیش دکتر شاکریان و برای دی اف آی بالای همسرم برم پیش مظلوم فرد. شما تاحالا پیششون ویزیت شدین؟ آخه مشکل من هم دقیقا دی اف آی بالا هست و یکبار پانکچر شدم فقط دوتا جنین بلاست داشتم و یکیش انتقال دادم منفی شد. کلا مرکز مام راضی بودی؟ من که از مشتاق متنفرم از اون پرسنل اداری بی ادبش حالم بد میشه بخوام برم اونجا دوباره. خدایا به کدامین گناه 😢😢😢😢😢😢

ببین بهم پیشنهاد دوستی بده بیا بهت میگم چی کار بکنی، اندازه یه فلوشیپ بلد شدم  زیر سایه اینا ک ...

به یک پیر زن 39 ساله آموزش بدین چی کنه تخمکش واسه یک اسپرم داغون با dfi34 خوب و با کیفیت بشه. 😂😢😅

اینا رو داد عزیزم فاکتوراش رو‌نمیشناسم فکر کنم هردو هست  من انتقال نداشتم ولی چون جنین کم دارم ...

خوب‌کردی‌عزیزم

انشالله‌موفق‌بشی

میشه‌بگی‌چه‌سوالاتی‌ازت‌پرسجو‌کرد‌؟بعدایناروبرات‌نوشت

هزینش‌چقدرشد؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
واقعا واسه همه تون متاسفم که تجربه دارین و جواب کسی رو نمیدین عمرا اگه دیگه به اینجا سر بزنم🙋

خیلی تاپیک شلوغه وقتی آدم میاد توش اینقدر درهم برهمه آدم سوال و جوابها رو نمی بینه. چند بار بپرس. من مثلا سه روز نیومدم 50 صفحه چته. آخه آدم که نمی خونه همشو

سلام‌عزیزم.بله خیلی هزینه ها کمتره.ببینید دیگه  شش هفت تومن کمی بیشتر یا کمی کمتر.ولی نسبت به م ...

من مشتاق میکرو خودم هشت شد. بیوپسی همسرم 3 و نیم و انتقالم هم دو نیم تقریبا 15 فقط عمل هام و داروهایی که مصرف کردیم هم فکر کنم ده تومنی شده😢حالا اومدم اول خط دوباره دارم از اول انجام میدم . دکتر اورولوژیست خوب مرکز بهشتی کی هست؟