2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست
من مشتاق میکرو خودم هشت شد. بیوپسی همسرم 3 و نیم و انتقالم هم دو نیم تقریبا 15 فقط عمل هام و داروهای ...

سلام عزیزم.دکتر حقدانی که مشتاق هست بهشتی هم هستش...ولی دکتر صالحی  معرکه اس توی بهشتی

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
اره عزیزم فریز بودن

پریسا جون مبارکت باشه گلم.خیلی خوشحالم که این لحظه قشنگ نصیبت شده .انشاالله بارداری خوبی داشته باشی.روز چند انتقال بتا دادی؟چند تا برات انتقال دادن؟عدد بتا چند بود ؟آخه تو عکس واضح نبود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما مرکز مشتاق هم میکرو انجام‌دادی؟

نه اونجا انجام ندادم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام به همگی  بچه ها جواب تست منم اومد و خدارو شکر مثبته

مبااارک باااااشه عزیززززززم🥳🥳🥳

خدارووووشششکر

به گمونم دوقلو شدن

هم بتات عالیه و هم بی بی چکت پررنگ بود😍😃👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من مام میرم عزیزم، دکترم قاطعانه گفت به عکس رنگی کاری نداریم 😐

عکس رنگی شنیدم برا لوله هست خوب ماکه به لوله کاری ندارن

من ازخدام بود انجام ندم میگن درد داره  ولی ته دلم هم میگم یوقت لازمه  

یا رب العالمین
اره عزیزم فریز بودن

استی شما روز چندم آزمایش دادی؟بی بی چک از چه روزی برات نظون داد؟

من مام میرم عزیزم، دکترم قاطعانه گفت به عکس رنگی کاری نداریم 😐

عزیزم منتظری گفت عکس رنگی نمیخواد؟ 

من قبل از مام ابن سینا داده بودم اونجا جز روالشه از همه میگیرن که زده بود همه چی نرمال 

ولی سپتوم رو دکتر منتظری با سونو تشخیص داد  

اره عزیزم معلومه که زوده. ببین من وقتی رفتم دکتر اول بهم گفت بخواب تا سونوت کنم.بعد حساب کرد تا ۵ هف ...

خدا خیرت بده، دوردونتو به سلامتی به دنیا بیاری 

انقدر فکر و خیال کردم بخدا صبح با تهوع بیدار شدم

مرسی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️