2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044587 بازدید | 684400 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب‌کردی‌عزیزم انشالله‌موفق‌بشی میشه‌بگی‌چه‌سوالاتی‌ازت‌پرسجو‌کرد‌؟بعدایناروبرات‌نوشت هزینش‌چقدرش ...

عزیزم کلی سوال درباره سابقه بیماریهای خانوادگی و سقط و نازایی و دیابت تو خانواده پرسید که جواب من به بیشترش منفی بود دیگه همینا رو نوشت 

نه دو تاشو مجبور شدم ریداکت کنم... دوتا پسر بودن و یه دختر..‌.الان اینی که برام مونده پسره😍

ای جونم به خوشی انشاالله.

علت این ریداکت چیه که بعضی ها انجام میدن؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
من مشتاق میکرو خودم هشت شد. بیوپسی همسرم 3 و نیم و انتقالم هم دو نیم تقریبا 15 فقط عمل هام و داروهای ...

شما چه ماهی انجام دادی من ابان اونجا بودم که ناموفق بود.دکتر پیمان صالحی با بهشتی ومیلاد کارمیکنه

یا رب العالمین
شماهم‌ اونجا انجام دادی؟ نتیجه ش چی بود؟

نه عزیزم من پانکچر اولم و انتقال اول مشتاق بود. الان برای بار دوم پانکچر دارم. بهم پیشنهاد دادن یا برم پیش شاکریان و دکتر مظلوم فرد یا از ماریا راستگو مشاوره بگیرم پیش کی برم. اما چون شاغلم مجدد اصفهان رو انتخاب کردم. حالم از مرکز مشتاق با اون پرسنل بی تربیتش بهم میخوره. آخر بی ادبی و پرخاشگرین.دعا کنید خدا بهم صبر بده. عصبی میشم مرکز روبرو این کادر اداری و مامایی پر خاشگر پزشک‌ها بدک نبودن اما بعضی ها مثل رباط شدند دچار روتین روزانه😢😢😢😢😢😢

شما چه ماهی انجام دادی من ابان اونجا بودم که ناموفق بود.دکتر پیمان صالحی با بهشتی ومیلاد کارمیکنه

در مورد بهشتی شنیدم بی نظم آن. در مورد میلاد بهتر شنیدم. من بهمن پانکچر کردم و شش فرودین انتقال