2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044589 بازدید | 684400 پست
نه نگفتن بهم

چ عجیب....اخه من همون اوایل که رفتم مشتاق نوشتن برام...که بعدش هم ای یو ای کردم گمونم....ای سری هم که رفتم گفتم بعد چهارسال اومدم پیگیری درمان دکتر اولیا پناه گفت داری و نشونش دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین جون با عکس رنگی تشخیص داده نمیشه ؟

برای بعضی معلوم میشه برای بعضی که سپتوم کوچیکه نه!

برای من تو عکس رنگی نبود ولی یکبار که دکتر سونو سه بعدی خیلی دقیق انجام داد که اذیت هم شدم دیدش به خودمم نشون داد درست مثل یه هلال و برآمدگی بود 

سلام عزیزم ممنون قربونت برم خوبی تو؟ الحمدلله. اره عزیزم نوشته بایدسه شنبه عمل کنم اینقدردلم گرفته م ...

فدات شم عزیزم نگران نباش گلی ان شاالله همه چی به خوبی خوشی پیش میره

منم رفتم ایمنی انعقادیا رو با کاریوتایپ دادم تا الان شد ۳ تومن تازه سونو هیستروم مونده 

ان شاالله جواب میگیریم

عزیزم راستی ی تاپیکی داریم با بچه ها باهم وزن کم میکنیم اگه می خوای تگت کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چ عجیب....اخه من همون اوایل که رفتم مشتاق نوشتن برام...که بعدش هم ای یو ای کردم گمونم....ای سری هم ک ...

منم میکرو اولم مرکز مشتاق بودم ولی مطب میرفتم دکترم نگفت حتی ازمایشام هم وقتی رفتم پیش دکتر تهرانی چندتا دیکه اضافه کرد

یا رب العالمین
منم حدودا  ۱۳ شد باداروهام وازمایشا ولی بهشتی میگفتن خیلی ارزونه گفتن ۱۵ درصده بقیه جاهاس

اره منم اینطور شنیدم....خداااایی نکرده زبونممم لااال اینجا جواب نگرفتم انتخاب بعدم اونجاس چون هزیبنه ها مشتاق زیاده برامون

بچه ها میشه کمکم کنید من امروز به حساب آخرین پریودم 5 هفته و 3 روزم رفتم دکتر جنین رویت نشد فقط ساک ...

اره عزیزم معلومه که زوده. ببین من وقتی رفتم دکتر اول بهم گفت بخواب تا سونوت کنم.بعد حساب کرد تا ۵ هفته هستم گفت نه زوده برا سونو .یوقت جنین رو نمیبینیم الکی استرس میگیری . اینم بگم درسته که من بارداریم طبیعی نبوده مثل شما اما وقتی برا سونو قلب رفتم سن جنین دقیق بر اساس سن پریودم بود. یعنی طبق پریود هفت هفته کامل بودم که رفتم سونو و قلبش رو دیدم .طبق سونو هم جنین هفت هفته کامل بود. 

یکی از دوستان تو تاپیک هم ۶ هفته بود ساک خالی یود اما دوهفته بعد رفت هم جنین بود هم قلبش. نگران نباش عزیزم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اره عزیزم معلومه که زوده. ببین من وقتی رفتم دکتر اول بهم گفت بخواب تا سونوت کنم.بعد حساب کرد تا ۵ هف ...

بانو میگم تو برگه سونو ها ازمایشا برا زایمان و اینا...کلا جایی میزنن که ای وی افی هست بچه؟

نه با دارو و کلی آزمایش شش هفت تومن عزیزم

عزیزم امیدوار باش توکل به خدا همه اینا در حد تحقیقات هست هیچ صد در صدی وجود نداره کسی نمیتونه بگه حتما مثبت میشیم یا قطعی منفیه ! خدا کمکمون میکنه گلم 

آخی عزیزم هنوز هم درد داری؟  گلم سپتوم یه زایده مادرزادیه ربطی به دارو اینا نداره که داخل رحم ...

توکل بخدا مشکل از این باشه اینبار مامان بشم .الان بهترم ولی امروز خیلی اذیت شدم 

آره احتمالا به خاطر مصرف داروهاست  به فال نیک بگیر گلم .انشالله که منفی شدنت به همین دلیل بوده ...

ممنون عزیزم ایشالا خدا لطف شامل حال هممون بشه ..اینقدر خسته شدم از دکتر و عمل بریدم حالی برام نمونده دیگه