2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044573 بازدید | 684399 پست
عزیزم زینبی جون با دی اف ای ۳۸ باردار شدن. چرا امید نداشته باشی؟. تازه خیلی ها هستن با دی اف ای بالا ...

جدی میگی ؟زینبی جون ببا این دی اف ای باردار شدن؟وای یعنی اگه نمیگفتی تا صبح سکته‌میکردم.خیلی بهم ریختم یهو البته از خودم ناراحت شدم‌چون همش میگم امیدم به خداس ولی اینجا کم آوردم‌و‌حرف خودم یادم رفت.خدا عزیزانت برات حفظ کنه عزیزم.نمیدونی چقدر امید گرفتم دوباره .بی شک یه فرشته از سمت خدایی

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پشمالو جان رفتم هیسترو انجام دادم بعدش دکتر ندیدم دیگه تو برگه نوشته سپتوم کوتاه ریداکت شد بعد گذاشت ...

عزیزم خداروشکر هیسترو شدی 

سپتوم یه دیواره تو رحمه که موقع جنینی از بین میره ولی برا بعضیا کامل نرفته که تو هیسترو مشخص میشه و برش میدارن استرس نداشته باش خداروشکر برش داشته دیگه 

ایشالا انتقال بعدی مثبت میشی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مشتاق چراادامه ندادی

عزیزم هزینه هاش خیلی زباد بود... خیلی مواقع میبینم از مشتاق اومدن بهشتی. ببین بهشتی هم دست کمی از مشتاق نداره فقط چون دولتیه هزینه هاش کمتره.واینکه من به شدت عاشق پرستارها و دکترای اونجام.مخصوصا رزیدنت خانم دکتر دهقان.که موقع انتقال توی اتاق عمل به همراه خانم دکتر تهرانی اومدن پیشم.موقع انتقال دستم به گرمی فشرد کلی انرژی مثبت بهم داد.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
جدی میگی ؟زینبی جون ببا این دی اف ای باردار شدن؟وای یعنی اگه نمیگفتی تا صبح سکته‌میکردم.خیلی بهم ریخ ...

عزیزم وقتی خدا بخواد غیرممکنی وجود نداره. من سراغ دارم حتی طبیعی باردار شده. نمیخوام امید الکی بدم اما من تو این سه سالی که تو این مسیرم مورد اینجوری زیاد دیدم. قرار نیست برا یکی نشده شما هم ناامید بشی و برا شما هم نشه. شاید یکی از اون جنینا با اسپرمی تشکیل شده باشه که دی اف ای نرمال داشته باشه و همون بشه عزیز دردونت. ان شاالله که خدا ناامیدتون نمیکنه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
یعنی احساس میکنم ذره ای یه زن نازا رو درک نمیکنن

بهشتی منظورته یا مشتاق؟

ان شالله بحق علی.ع.باهمین انتقالت مامان شدی رفت روز چندی

الهی خدا از دهنت بشنوه.خدا دلت شاد کنه.به امید سبز شدن دامن تموم چشم انتظارها..وارد روز هشتم شدم عزیزم

سلام عزیزم خوبین؟نه متاسفانه من نمیدونم. فکر کنم زیادی تخصصیه.شاید زینبی جون بدونه. من قبلا فکر میک ...

مرسی گلم ،منم فکر میکردم با توجه به گرید تشخیص میدن ولی ظاهرا خیلی تخصصی هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فدات شم عزیزم نگران نباش گلی ان شاالله همه چی به خوبی خوشی پیش میره منم رفتم ایمنی انعقادیا رو با ک ...

واقعا؟کدوم تاپیکه؟؟ بامداد خماره.؟ ممنون میشم باعوارض داروهاخیلی چاق شدم. اره کاریوتایپ600شدبرای هرکدوم بابیمه اما ایمنی رو2تومن گفتن. 

حالاهیستروهم سه شنبه ببینم چندمیگیرن. توکی میخوای بری پس؟ توکل بخدا خداکنه بازفشارم بالانره ازترس که خونریزی میکنم

عزیزم خداروشکر هیسترو شدی  سپتوم یه دیواره تو رحمه که موقع جنینی از بین میره ولی برا بعضیا کام ...

ممنون عزیزم بهوش اومدم مردم و زنده شدم یکسره تهوع داشتم ..من از این نگرانم چرا فرستادش ازمایشگاه

سلام زینب جون . خوبی ‌؟ گل پسرت خوبه ؟ امروز پسرمو بردم پیش دکترش برای چکاپ یک ماهگی . گفته واکسن پن ...

سلام عزیزم من هفتع پیش پسرمو بردم اصلا نگفت همچین چیزی منم نمیدونستم اصلا همچین واکسنی هست برا چیه حالا؟