2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044564 بازدید | 684399 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اخه تو یک جا تو تاپیک خوندم اعتمادی دیگه الان به داروهای خارجی نیست نگران شدم

نه بابا برای چی قابل اعتماد نباشن!

منم دارم خارجی میخورم

البته برای سیکل پانکچر و تحریک تخمدان داروهای خارجی تاثیر زیادی دارن و گرنه تو این مرحله خیلی مهم نیست ک ایرانی بخوریم یا خارجی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام هانی جون چه طوری همش تو فکرت بودم که انشالله عید بی افته امروز شنبه تعطیل نشه. داروها اثر کردن ...

سلام قربونت برم خوبم دو سه روز بود یهو یه دلشوره افتاد ب جونم با اینکه طرازی ازمایشمو دیئ چیزی نگفت ولی خودم خیلی بهش شک کردم که چرا باید عدد این ازمایش انقد باید بالا باشه یعنی اعصابمو بهم ریخته باید ببرم  یه دکتر دیگه نشون بدم 

درد تخدانم اره دارم کم و بیش تو هم داشتی ::؟؟؟؟ 

اخه من همون موقع هم که هشت تا تخمک داشتم درد تخمدان داشتم  

اتفاقا منم خیل ب یادتم ان شاءالله که تستت ب زودی مثبت بشه نذر صلواتی که برات کردمو ادا کنم 😍😘😘😘

@داداشمممم    

سلام عزیزم.من هم رور پنجم انتقال هستم.هییییچ دردی ندارم.اصلا شک کردم برام انتقال داده باشن خخخخخخ اخه سری قبل کلی درد داشتم البته منفی شدقبلی

الان‌که دوباره انتقال دادم تا الان که روز پنجم هستم هیچ‌علامتی ندارم .چهارروز دیگه موعد پریودمه که دعا میکنم پریود نشم.ان شاءالله که همگی جواب بگیریم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ببین گلم من متخصص زنان نیستم پس قطعا دکترت اطلاعات ارزشمندی از این آزمایش بدست میاره  در مورد ...

چی بگم والا انشالله که دکترامون یه چیزایی از رو این آزمایش ها تشخیص بدن 😂😂 

بازم دستت درد نکنه که همیشه با حوصله جواب ماهارو میدی ❤❤ یا دنیا ممنون

درنورد جنین ها هم زنگ زدم جنین شناس گفت از لحاظ علمی این جنین ها کیفیت خوبی ندارن ولی بازم قابل فریز کردن بودن که ما فریز کردیم برات 

گفت من از روی علم حرف میزنم ولی خودش هم گفت من جای خدا نیستم ، تو این راه هم کم معجزه ندیدم 

دیروز یه خانومی اومده بود کلینیک و یه خانمی پیدا کرده بود که بهش تخمک بده چون دیگه یائسه شده بود و کمو بیش و به زور پریود میشده 

که در کمال ناباوری دکتر سونو کرده بوده و بهش میگه هفته ۸ بارداریه و قلب بچه هم میزنه 🥰🥰🥰 ببین کل کلینیک از خوشحالی با این خانم گریه میکردن

واقعا منتظرم خدا به منم معجزه خودشو نشون بده 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

سلام خانم ای گل ومامانای آینده ای نزدیک  عید بندگی مبارک،طاعات قبول باشه،ان شاالله به زودی زودخدا حاجت دل تک تک مون بده   به امید مامان شدنمون  حرم حضرت معصومه ع نایب زیاره بودم،برای همه مامانی های عزیزم دعا کردم ،امیدوارم عزیزانی که امروز انتقال دارن خدا به حق این عیدبندگی ،بهشون عیدی تپل مپلی نی نی سالم و صالح بده  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام قربونت برم خوبم دو سه روز بود یهو یه دلشوره افتاد ب جونم با اینکه طرازی ازمایشمو دیئ چیزی نگفت ...

سلام خدا نکنه. دیدم پیاماتو وقتی طرازی گفته مشکلی نیست دیگه نگران نباش الکی. حالا باز شنبه رفتی ازش بپرس. نه من اصلا درد نداشتم احتمالا تخمکات زیاده.انشالله کلی تخمک داشته باشی. فدات شم مهربونم انشالله انشالله مثبت بشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واقعا برا منم سواله این پاتولوژی برا چیه. برا منم خارج رحمی ک داشتم داده بودن اونجا بعد ک جواب اومد ...

نه بابا خواهر هیچی از روش نمیفهمن 😂😂😂 فقط یه پولی میگیرن از ماها 

دیگه انقدر پول تو این راه خرج کردم که خدا میدونه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
@داداشمممم     سلام عزیزم.من هم رور پنجم انتقال هستم.هییییچ دردی ندارم.اصلا شک کردم برام ...

ای جانم به سلامتی عزیزم انشالله مامان میشی. چندتا انتقال دادی؟ چند روزس؟ منم اصلا علایمی ندارم تا دیروز تخمدان چپم تیر میکشید امروز اصلا همونم ندارم. منمدقیقا چند روز دیگه موعده پریمه. انشالله که مامان میشیم شانسیه واقعا فقط باید چشم انتظار باشیم 

سلام خدا نکنه. دیدم پیاماتو وقتی طرازی گفته مشکلی نیست دیگه نگران نباش الکی. حالا باز شنبه رفتی ازش ...

اره باز بهش میگه اون سری که گفتم سینال نده بهم گفت تو مگه دکتری 😂😂 خیلی ام ناجور سونوم میکرد فک کنم حرصشو اونجوری خالی کرد این سری خدا ب داد برسه 

ان شاءالله 😘😘😘

ای جانم به سلامتی عزیزم انشالله مامان میشی. چندتا انتقال دادی؟ چند روزس؟ منم اصلا علایمی ندارم تا دی ...

ممنون عزیزم.ان شاءالله خدا دلت شاد کنه به حق این روز عزیز.من دوتا سه روزه انتقال دادم.سری قبلی داروی خاصی نداشتم.ولی این سری روزی دوتا استرادیول و دوتا آمپول پروژسترون و‌متفورمین و انوکسا روزی یه دونه زیر جلدی دارم.کپسول پرگمام هم دارم.دیگه نمیدونم امید به خدا.فقط کمی دیروز تخمدان سمت راستم یه ذره درد داشت.الان هیچی.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
اره باز بهش میگه اون سری که گفتم سینال نده بهم گفت تو مگه دکتری 😂😂 خیلی ام ناجور سونوم میکرد فک کن ...

عجیبه کاش یکم درک میکردن والا به خدا. انشالله شنبه که میری رو فرم باشه😉