2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
اگه دی اف آی باشه ولی با روش zeta اسپرم خوب پیدا کنن چی؟

تا اونجایی که شنیدم این روش بیشتر برای جداسازی اسپرم برای مورفولوژی هست یعنی برای اسپرم هایی که شکل مناسب ندارن، فکر نکنم برای دی اف ای باشه، اما من میگم مورفو صفر هیچ مشکلی نداره چون دیدم با مورفو صفر جنین گرفته حتی طبیعی باردار شدن تو گروه، اما با دی اف ای بالا یکم سخت بوده

تا اونجایی که شنیدم این روش بیشتر برای جداسازی اسپرم برای مورفولوژی هست یعنی برای اسپرم هایی که شکل ...

خب یعنی وقتی جنین تشکیل شده باشه اونم کامپکت با همین دی اف آی بالا یعنی بازم بی فایده اس؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبااارکت باشه عزیزم، توی اون یکی پیج کلی امروز سراغتو گرفتم، خوشحالم که مامان شدی، برای ما هم دعا کن ...

قربونت عزیزم الان یسر میام اونجا انشالله که خیلی خیلی زود وقتی که انتظارشو نداری خدا خودش برات معجزه میکنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی  زینبی بابا گفت اعتبار آزمایشات فقط ۶ ماهه .برای من ۱۰ ماه گذشته .با ...

ای بابا من فکر میکردم آزمایشای ایمنی عمریه!!! آره واقعا هزینه ها بالاست این آزمایشا که تازه کامل هم نیست ۳۴۰۰ شد که حالا ۱۷۰۰ رو تکمیلی داد

بچه ها میشه کمکم کنید من امروز به حساب آخرین پریودم 5 هفته و 3 روزم رفتم دکتر جنین رویت نشد فقط ساک ...

عزیزم استرس نداشته باش.تو این هفته فقط ساک رو میبینن و حرفی از جنین نمیزنن.انشاالله آخر ۷ برو جنین هم رویت میشه.منم اولین سونو همین موقع ها رفتم فقط ساک رو دید

عزیزم استرس نداشته باش.تو این هفته فقط ساک رو میبینن و حرفی از جنین نمیزنن.انشاالله آخر ۷ برو جنین ه ...

واقعا میگی آفتاب جون؟ 

برای 7 هفته برام دوباره نوبت گذاشته

تورو خدا دعا کن

شما دوقلو داری درسته؟

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم‌میشه‌بگی‌براچیانوشته همش‌براایمنی‌هس‌یتانعقادی‌هم‌نوشته عزیزم‌چندتاانتقال‌منفی‌داشتی‌که‌این‌ ...

اینا رو داد عزیزم فاکتوراش رو‌نمیشناسم فکر کنم هردو هست 

من انتقال نداشتم ولی چون جنین کم دارم خودم پیگیر شدم

واقعا میگی آفتاب جون؟  برای 7 هفته برام دوباره نوبت گذاشته تورو خدا دعا کن شما دوقلو داری در ...

آره عزیزم.من دو قلو دارم دقیقا عین شما تو همین روزا رفتم هر دو فقط ساک بود جنین رویت نشد. از ماما پرسیدم پس جنین چی؟گفت جنین دیگه سونو بعدی که برای قلب میای.که آخر هفت رفتم دو تاش خدا رو شکر قلب داشتن.برای بقیه دوستام هم همین بود.اصلا استرس نداشته باش.تو این مدت تا برای قلب میری به بخور

بچه ها میشه کمکم کنید من امروز به حساب آخرین پریودم 5 هفته و 3 روزم رفتم دکتر جنین رویت نشد فقط ساک ...

دختر اره که باید امیدوار باشی 

دوهفته دیگه برو قلب قشنگشو ببین 

الان تو هفته تو فقط ساک🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

[QUOTE=190767053]قربونت عزیزم الان یسر میام اونجا انشالله که خیلی خیلی زود وقتی که انتظارشو نداری خدا خودش برات معجزه ...[/QUOTE

خدایی کنه، امشب که ترشحات منو ترسوند خیلی هم یهو سردم شد، امید بخدا🙏🙏🙏