2777
2789

برام عجیبه خانمایی ک شاغل نیستن

نه از این لحاظ ک همه باید کار کنن ها 

ولی تو جامعه امروز اصلا با این مخارج سنگین نمیشه شاغل نبود.مگه اینکه شوهر خییییلی پولدار باشه . اخه با اوضاع اقتصادی امروز ک شوهرا یه روز چک دارن ، یه روز قسط دازن یک روز کرایه خونه . یک روز اجاره مغازه 🥺🥺🥺 

چجوری میسه راحت خرج کرد؟؟‌

خیییلی خانمهای اطرافمو میشناسم که خانه دار هستن ولی خیلی خوب خرج میکنن با اینکه شوهر کارمند دارن 

چجوری میشه؟؟ ب کجا وصلین 😄

من شاغلم، ازدواج نکردم اما پارتنرم خودش پول میزنه من راضی نیستم اصلا و اکثرا پولارو با خرید کادو برمیگردونم بهش

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی خانوما مثل من واسه کار بیرون ساخته نشدیم

من بیرون کار کردم به معنای واقعی افسرده شدم تمایل ب خودکشی😑 فشار کاریم صد بود

الان خانه دارم تمایل دارم کمتر کیف کفش لباس بخرم

به جاش به خونه زندگیم میرسم و کم کم دارم ی کار خونگی راخ میندازم

حالم خیلی بهتره

همه مثل هم نیستن

نکن وظیفشه خب 😐😂 کسی که خرج نداره عرج هم نداره

پناه بر خدا😂

نمیبرم پس بدم بهش پولو که

بیشترشو با کادو خریدن برمیگردونم من واقعا چون ازدواج نکردم وظیفش نمیدونم به اون صورت

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

من کارمند بودم خود همسرم برام هر ماه واریز میکرد

بعد بخاطر پسرم با اینکه رسمی بودم استعفا دادم خود همسدم برام واریز میکنه اصلا نمیگم بده

بنظرم واقعا پولش برکت داره چون خیلی راحت خرج میکنم هر چی میخوام میگیرم