2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684405 پست
بچه ها من امروز از ازمایشگاه اومدن ازم خون گرفتن چون دکترم گفت تا دو روز استراحت مطلق تا خونریزیم قط ...

بله عالیه. استراحت کن ممکنه هماتوم باشه خونریزی می کنه

خدایا شکرت
عالی دیگه مامان خانوم خوب رشد کرده مبارکت باشه جانم

سلام مامان خانوم چخبر؟

جوجه ها خوبن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مهربون21    

سلام عزیزم خوبی؟میگم اگه اشتباه نکنم دکتر برات کاریوتایپ و هیسترو نوشته بود درسته؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بنظرم تو این راه هیچ چیز صد در صدی وجود نداره. من دوستم جنیناش ۸ سلولی بودن دفعه اول گذاشتن بلاست بش ...

جنیناش عالی بوده اگه نگرفته حتما خودش مشکل داره حالا یا ایمنی یا ژنتیکی، باید چک بشه وگرنه جنین عالی باید بگیره 

دی اف ای بالا تو اسپرم همسرشون هم مهمه اگه بالای ۲۸ باشه هر چقدر هم جنین ۸ سلولی باشه نمیمونه خیلی کم پیش میاد بگیره

به فصل خدا الان هفت روزش پشت سر گذاشتم.الهی که به حق اون قدم هایی که اربعین پای پیاده برداشتم خدا دل ...

ممنون مهربونم، ایشالله 

هر کی منتظره خدا بهش یه نی نی سالم بده 🌷😍

جنیناش عالی بوده اگه نگرفته حتما خودش مشکل داره حالا یا ایمنی یا ژنتیکی، باید چک بشه وگرنه جنین عالی ...

اگه دی اف آی باشه ولی با روش zeta اسپرم خوب پیدا کنن چی؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
اخه افت بتا داشته رفته ازمایش از ۳۴۰بتاش شده ۱۶

الهییی چ سخت. برا منم تو دومیاینجوری شد. از 700 اومد پایین من چون لک بینی و.. هم داشتم تشخیص خارج رحمی دادن . کلی نذر و نیاز کردم خودش بیاد پایین و کار به عمل دومو از دست دادن اون یکی لوله نکشه. اگه خارج رحمی بوده باز جای شکر داره که بتاش خودش پایین اومده باشه. تو اولی من خیلی اذیت شدم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزم‌میشه‌بگی‌براچیانوشته

همش‌براایمنی‌هس‌یتانعقادی‌هم‌نوشته

عزیزم‌چندتاانتقال‌منفی‌داشتی‌که‌این‌‌آزمایش‌هارونوشت

من‌تهران‌نیستم..میخام‌بگم‌دکتربرام‌بنویسه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام آرزو جون کی گفته مام آزمایش ایمنی قبول نداره؟!!! من کلی آز ایمنی داشتم وقتی مام هم رفتم باز رفت ...

مرسی ازاینکه تجربه ات رو بامن درجریان گذاشتی ...من از مامای دکتر علیرضایی پرسیدم سی دی مارکرها رو برام بنویسید قبول نکرد بعد اینقد درکیر مشکل لوله هیدرو شدم که یادم رفت به دکتر علیرضایی بگم