2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
مبارکه عزیزم بگو چه رعایت کردی مثبت شدی؟ استراحتت درچه حد بود؟ 

ممنونم

من سه روز اول رو استراحت کردم بعد دیگه زندگیه عادیم رو داشتم و کارای خونه رو انجام میدادم البته بجز جارو و تی کشیدن

شاید برات جالب باشه من همون روز انتقال بعد از انتقال خودم نشستم پشت فرمون و تا خونه اومدم😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی  بچه ها جواب تست منم اومد و خدارو شکر مثبته

به به مبارک باشه انشالله سالم بیاد بغلت فک کنم دوقلو باشه 🤩عزیزم دفعه اولت بود دکترت کی بود مکمل چی خوردی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ممنونم من سه روز اول رو استراحت کردم بعد دیگه زندگیه عادیم رو داشتم و کارای خونه رو انجام میدادم ال ...

جل الخالق

نمیدونم چی بگم

اصلا نمیشه فهمید علت اصلی مثبت یا منفی شدن چیه

ان شاء الله که صحیح سالم بغلشون کنی

مارو هم دعا کن گلم

یه صلوات مهمونم کنید
ممنونم من سه روز اول رو استراحت کردم بعد دیگه زندگیه عادیم رو داشتم و کارای خونه رو انجام میدادم ال ...

ترشح و اینا نداشتی از همون اول؟ 

روزای اول استراحتت چه طوری بود مثلا من پاهامو خیلی بالا پایین میکنم پتو رو با پام جابجا میکنم و... 

یه صلوات مهمونم کنید
 واقعا؟   مگه شما سه چهار ساعت نمیزاری بپزه،؟

چرا سه چهار ساعت یا حتی بیشتر.ولی اون موادی و ادویه هایی که شما اضافه کردی رو دیگه حذف کردم. کار خودمو راحت کردم😁😁 قابلمه رو هم از شب میذاشتم تا صبح 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خدا خیرت بده نمیدونی چقد بدنم شل شده الان اصلا دپرس شده بودم من خیلی استرسیم🥺 دستت درد نکنه گلم انش ...

دوست عزیز منم موقع انتقالم بدون سنو بود 

نگران نباش خدا هرچی بخواد همون میشه اینا همش وسیله ست.

حواست به کار خدا باشه و بس👌

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

به به مبااارکه عزیز دلم🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

خداروشکر عزیزم  تبریک میگم بهتون الهی بسلامتی و دل خوش بدنیا بیاریش🎈🎉💙

التماس دعا گلم💚

در اندک من تویی فراوان یارب..
خداروشکر عزیزم  تبریک میگم بهتون الهی بسلامتی و دل خوش بدنیا بیاریش🎈🎉💙 التماس دعا گلم💚

سمرجان برنامه ت چیه عزیزم؟سیکل بعدی رو کی شروع میکنی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان، اینکه میگن بعد از انتقال  زعفرون نخورید،اگه غذایی باشه که روش برنج زعفرون ریخته با ...

رو غذا مشکلی نداره مگه چقدره که ضرر داشته باشه.اما به صورت دمنوش و اینجور چیزا خوب نیست.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سمرجان برنامه ت چیه عزیزم؟سیکل بعدی رو کی شروع میکنی؟

والا امروز پریود شدم چند روز دیگه میرم مرکز صحبت کنم با دکترم ببینیم چه نظری داره اینسری چکار کنم که بشه اینبار میشه سومین بار والا دروغه اگه بگم نگران نیستمو  مثبت فکر میکنمو  این حرفا... والا دستو دلم میلرزه میترسم همش میگم چکار باید برای اینسری کنم که بشه یا چه مشکلی هست که تا حالا نشده خلاصه خیلی فکرو خیال دارم توکلم به خداست ولی خوب فکروخیالمم زیادتر شده‌.

به دکتر که گفتم گفت بیا مرکز تا پرونده تو باهم چک کنیم ببینیم چکار کنیم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
من دوساعته بارگذاشتم هنوز ابه ژله وچربی نداره  بوش هم بده میترسم نتونم بخورم

بزار خوب خوب بپزه، حداقل 4 ساعت، بعد که پخت، بزار خنک شه، بعد بزار یخچال سفت مثل ژله میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست