2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684405 پست
اخه فک کنم هنوز زوده برا دیدن ساک چرا این حرفو گفتن بهش. به من دکتر میگف بتای بالای 1500 اگه دیده نش ...

اخه افت بتا داشته رفته ازمایش از ۳۴۰بتاش شده ۱۶

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اره اجتمالش هست یه بچه ها تابستون مثبت شد ولی جنین تولوله بود

مگه واسه ای وی اف جنین و توی رحم نمیزارن چطور خودش میره توی لوله

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش عزیزم برا عفونت ادراری سفکسیم بهت میدن که تو بارداری مجازه. من بخاطر عفونت جای امپولم تا ...

خیلی ممنون که جواب دادی خدا نی نی تو برات حفظ کنه ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مگه واسه ای وی اف جنین و توی رحم نمیزارن چطور خودش میره توی لوله

میگن جنین شناوره ممکنه جابجا بشه یه بچه های همین تاپیک بود تابستون پارسال اینجور شد دکترش هم خیلی کارش خوبه ومعروفه

یا رب العالمین
چقد برا شما دنگ و فنگ داره😀😀😀 من خیلی اسون گرفتم .فکر کنم نشونه تنبلی زیادمه😁😁😁 ولی باوجود ساد ...

واقعا؟  مگه شما سه چهار ساعت نمیزاری بپزه،؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
قربونتون برم دستت درد نکنه والا من اصلا اطلاعاتم خیلی ضعیفه نگران شدم اتفاقا منم اسم چندتا دکتر معرو ...

عزیزم به این موضوع  فکر  نکن من سه تا انتقال آخر با سونو انجام دادم برای اینکه رحم دیده بشه دستگاه رو روی شکم محکم فشار میدن و باعث شد من تا چند روز درد شدیدی داشته باشم

[QUOTE=190700111]منم سیکلم کوتاهه مثل شما ولی دکترم ازاول خودش اینجور شروع کرد.من از یکشنبه هفته قبل استرادیول راشروع ...[/QUO

فکر کنم اگه جنینتون سه یا چهار روزه باشه احتمالش هست تا اخر هفته بشه. ولی بازم به خیلی از چیزا و نظر دکترتون ربط داره. ان شاالله که هر چی که خیره براتون پیش بیاد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم به این موضوع  فکر  نکن من سه تا انتقال آخر با سونو انجام دادم برای اینکه رحم دیده بش ...

فدات ممنونم توکل به خدا انشالله که خیره. باردار شدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤