2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684405 پست
انشالله که واسه منم همین جور باشه نیلو جون

انشالله عزیزم

ببین تو دیگه نباید به این چیزا فک کنی

زحمتاتو کشیدی بسپار به خدا باقیشو

الهی که خودش دلت رو شاد کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم خودت متوجه شدی با سونو بود یا خودشون گفتن من اصلا نمیدونم با سونو بود یا نه 😣

قبل انتقال پرستار بهت گفت مثانه ات پر یا نیمه پر باشه؟ اگه نگفت یعنی بدون سونو

ببین اصلا سونو هییییچ معیاری نیست که بخوای به خاطرش نگران شی. من نمیدونم کی اینو مد کرده که همه رو نگران میکنن.

بچه ها من دوروزه زیر شکمم خیلی درد می کنه و خیلی کم سوزش ادرار دارم یعنی عفونت گرفتم 😢شنیدم واسه ان ...

نگران نباش عزیزم برا عفونت ادراری سفکسیم بهت میدن که تو بارداری مجازه. من بخاطر عفونت جای امپولم تا دلت بخواد تو دوران انتقالم سفکسیم مصرف کردم .مثبت هم شدم. باز با دکترت مشورت کن. خب اون دارویی که برا اناقالت بد باشه تجویز نمیکنه که. یا به مرکزتون زنگ بزن ازشون مشاوره بگیر ببین چیکار باید کنی. من بخاطر عفونتم که دارو تجویز میکردن دکترای اینجا فوری زنگ میزدم مرکز اسم داروها رو براشون میگفتم ببینم میتونم بخورم یا نه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ببین اندازه گیری عمق رحم یه چیز نازک و بلند مثل نوار باریکی که شکل خط کش باشه از واژن میکنن داخل . م ...

پس همون روز برام گرفته چون یه چیزی فرستاد تو قبل اینکه جنین شناس بیاد خودم که نرفتم چیزی بخرم ولی قبلش دهانه رحمو باز کرد یه کاری کرد بعد جنین شناس جنینا رو آورد و تمام. درد هم نداشتم فقط یه ذره. خودمو خیلی شل کردم. ولی دختره بغلیم جیغ زد گفت دردم گرفت. شنیدم دوتا عدد گفت یکی ۸ یکی ۹ که مال من و اون خانوم بود حالا نمیدونم کدومش مال من بود توی برگه هم هیچی ننوشتن. سپردم به خدا مرسی که هستید. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله عزیزم ببین تو دیگه نباید به این چیزا فک کنی زحمتاتو کشیدی بسپار به خدا باقیشو الهی که خود ...

آره واقعا درست میگی توکلم فقط به خودشه من هر کاری که لازم بود کردم تا ببینم قسمتم چیه فدات ❤

سلام عزیزم. نه پس بدونه سونو بوده عزیزم یه مانیتور بود ولی استفاده نکرد. فدات

ایشالله که مثبتی گلم با سونو و بی سونو نداره فقط خدا بخواد بقیش مهم نیست😉 خدا بخواد حتی طبیعی هم میشه چه برسه به میکرو😊😉

ایشالله که الان نی نی اون تو باسه خودش حسابی جا خوش کرده 🤩

در اندک من تویی فراوان یارب..
قبل انتقال پرستار بهت گفت مثانه ات پر یا نیمه پر باشه؟ اگه نگفت یعنی بدون سونو ببین اصلا سونو هیییی ...

آره والا دارچین جون. مثانم پر بود گفتم داره میریزه گفت اشکال نداره بخواب دکترمم گفت بذار پر باشه. واقعا به این چیزا نیست درست میگید الان طرازی بدونه سونو انجام میده اینقدم دکتر با تخصصی هستش انشالله که خیره برام دیگه پیام شما و دوستان نگران نیستم فقط خدا کمکم کنه

فدات بشم ممنونم توکل بخدا. خیلی دلم گرفته همسرم حتی روزبستریمم خونه نیست😢😢چقدربدبخت شدم من. تنهایی ...

عزیزم هیستروسکوپی میخوای انجام بدی؟ من انجام ندادم ولی خیلی دوستان توهمین تاپیک انجام دادن انشالله انجام بدی ومشکلت رفع بشه،  راست میگی تنهایی خیلی سخته ولی هرکاری لازمه انحام بده تابعدا نگی که میتونستی وانجام ندادی  ولی بازم اینکه خودت میتونی دنبال کارات بری خیلی خوبه خاله من ۱۶ساله منتظره ومشکل ازهمسرشه و تنهایی اجازه نمیده بره دنبال دکتر خودشم  اصلا باخالم همکاری نمیکنه همش دست رودست میذاره متاسفانه ...رژیم غذاییمو رعایت میکنم  بهترشده خداروشکر ولی همش توبغلم دمر میگیرمش 

ایشالله که مثبتی گلم با سونو و بی سونو نداره فقط خدا بخواد بقیش مهم نیست😉 خدا بخواد حتی طبیعی هم می ...

انشالله سمر جونم انشالله قسمت خودت و همه منتظرا و من 

فدات مهربونم 

سلام بچهااین ازمایش منه میخاد باز تکرار بشه؟؟

ای جان دلم عزیزم مبارکت باشه با این حال دلت برای منم خیلی دعا کن انشالله که مثبت بشم انشالله قسمت همه دوستای این تاپیک و منتظرا