2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044809 بازدید | 684412 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیا بخورم که بدنم قوی بشه نمیخوام این انتقالمم منفی بشه میترسم دوبار منفی شدم میشه راهنمایی کنین

تا شب قبل انتقالت گرمی زیاد بخور.گوشت گوسفند کله پاچه میوه مثل موز روزی یه دونه ویتامین ث هر سه روز یه ویتامین ای سعی کن مصرف مرغ و لبنیات کم کنی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام بچهااین ازمایش منه میخاد باز تکرار بشه؟؟

عزیزم مرکز ما در هر صورت دو تا آزمایش مینوشت تا روند رشد بتا چک شه. بتات عالیه، نگران نباش اصلا. ولی بهتره 48 ساعت بعد تکرار کنی تا خیالت راحت شه

ظاهرا مام این کارو نمیکنه.

خب پس فکر نکنم طبیعی باشه سیکلت ولی بازم نمیدونم میخوای از زینبی جون بپرس. من سیکل کوتاهم روز سوم پ ...

منم سیکلم کوتاهه مثل شما ولی دکترم ازاول خودش اینجور شروع کرد.من از یکشنبه هفته قبل استرادیول راشروع کردم پس فردا دوشنبه هم سونو دارم.ممکنه انتقالم اینهفته بشه؟

یا رب العالمین
چیا بخورم که بدنم قوی بشه نمیخوام این انتقالمم منفی بشه میترسم دوبار منفی شدم میشه راهنمایی کنین

حتما تو طول روز ۴ تا دونه مغزم شده بخور حالا چه بادوم درختی چه پسته یا گردو حتی تخمه

من روز ۱۱ جنین بلاست ۶۰۰ بود .یکی یدونه است عزیزم. انا جون هم دخترش تقریبا بتاش ۶۰۰ بود ولی یدونه بو ...

فرقی نداره ایشالا خدا صحیح وسالم بهم بده هیچی ازش نمیخام

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم مرکز ما در هر صورت دو تا آزمایش مینوشت تا روند رشد بتا چک شه. بتات عالیه، نگران نباش اصلا. ولی ...

باشه ممنونم زنگ میزنم مرکز ببینم چی میگن بهم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
اره واقعا. من با بتای ۶۰۰ مدیکور بزور نشون داد.حتی الانم هالش بزور دیده میشه

اره بخاطر همین هیچ دکتری بی بی چک قبول نداره و ملاک ازمایشه.ایشالا نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت

حالا ۸ یا ۹ خوبه که دکتر گفت؟  آره چون دستگاه سونو کنارم پشت پرده بود سه نفر بودیم از اونا هم ...

ببین اندازه گیری عمق رحم یه چیز نازک و بلند مثل نوار باریکی که شکل خط کش باشه از واژن میکنن داخل . من یادمه بهمون گفتن برین دستگاهشو از داروخونه بگیرین. یه همچین چیزی بود. بعد با اسپوکلوم دهانه رهمم رو باز کردن اون چیز نواری رو فرستادن تو . برا من انگار یه چیز قیچی مانندی هم فرستاد داخل واژنم  که خوب بتونه اندازه بگیره انگار بدون اون نمیتونست خوب اندازه بگیره برا منو. عمق رحمم هم هشت و نیم بود که تو برگه نوشته بود عمق رحم هشت و نیم با در نظر گرفتن استفاده از .....( تو این جای خالی که گذاشتم اسم اون دستگاه رو نوشته بود که یادم نمیاد اسمش چی بود). درد خاصی هم نداشت. مثل درد پریودی بود. برا من قبل از پانکچرم برام اندازه گرفتن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت