2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044785 بازدید | 684410 پست
قربووونت برم. هیچی خبری نیس. همچنان در حال مصرف داروهای طب سنتی و درمان عفونت  و.. هستم. الانم ...

ایشالله که خیره عزیزدلم. خواستی برای عفونتت اینکارکن:روغن حیوانی اصل اب کن بازرده تخم مرغ وکمی نمک قاطی کن داخل سرنگ بکش بدون سرسوزن بعد به خودت تزریق کن10روز وپدبگیر ودرازبکش. عالیه من که باورم نمیشدامانتیجه گرفتم. 

منم دلم گرفته همسرم موقع بستریمم نیست خونه, چقدرتنهاشدن سخته ادامه این راه😭😭😭

سلام عزیزم من فردا میرم برا ریداکت🥺

سلام گلم 

حتما بهمون خبر بده 

انشاالله هم حال خودت هم نی نی ها خوب باشه 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به بیبی چکم اعتباری نیست واسه من یه روز خط مینداخت فرداش یه هاله کمرنگ میشد اصلا باید بزور میدیدی او ...

اره واقعا. من با بتای ۶۰۰ مدیکور بزور نشون داد.حتی الانم هالش بزور دیده میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بزار تو قابلمه اب هم بریز توش بزار جوش بیاد جوش که اومد زیرشو کوتاه کن بزار خوب بپزه طوری که قلم و م ...

اینی ک گفتی برای بارداری خوبع؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
اره واقعا. من با بتای ۶۰۰ مدیکور بزور نشون داد.حتی الانم هالش بزور دیده میشه

شما ک بتات ۶۰۰بود چن قلو دارین گلم؟منم بتام روز ۱۵نزدیک ۶۰۰بود

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
شما ک بتات ۶۰۰بود چن قلو دارین گلم؟منم بتام روز ۱۵نزدیک ۶۰۰بود

من روز ۱۱ جنین بلاست ۶۰۰ بود .یکی یدونه است عزیزم. انا جون هم دخترش تقریبا بتاش ۶۰۰ بود ولی یدونه بود. به روند رشد بتا ربط داره من دوستم روز ۱۴ سیصد و خورده ای بود بتاش ولی دوقلو بود. ان شاالله اگه دوس داری دوقلو باشه براتون

اگه با سونو انتقال داده باشه که معلومه.خودت متوجه میشی چون سونو شکمی انجام میدن

یادم نیس خنگ بازی دراوردم حس کردم یچیزایی روم ریخته سرد شدم اخه دوسه بار بود پس شاید یبارش ژل برای سونو بوده 

یا رب العالمین
سلام گلم اگه با سونو برات انتقال داده باشن یه پرستار اون چیز سونو رو محکم رو شکمت زیر دلت میکشه و جا ...

سلام عزیزم. نه پس بدونه سونو بوده عزیزم یه مانیتور بود ولی استفاده نکرد. فدات

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یادم نیس خنگ بازی دراوردم حس کردم یچیزایی روم ریخته سرد شدم اخه دوسه بار بود پس شاید یبارش ژل برای س ...

اگه عکس از جنینات تو رحم بهت دادن حتما با سونو بوده عزیزم. ان شاالله که این دفعه مثبت میشی