2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044126 بازدید | 684361 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون پردنیزیون خوردی ؟ چند ماه قبل بارداری . منم ۱۳۴

بله گلم من قبل از پانكچر خوردم بعداز پانكچر دكترم گفت نصف قرص بخورم چند روز مونده بود به انتقال قطع كرد دوباره روز انتقال شروع كرد

خداياشكرت....❤️ 
بله گلم من قبل از پانكچر خوردم بعداز پانكچر دكترم گفت نصف قرص بخورم چند روز مونده بود به انتقال قطع ...

چیکا جون یه سوال دیگه . من میخواستم برم‌ابن سینا اما میگن دکتراش با داروخونه مرکز هماهنگن هر چی دارو خونه داره همونو مینویسن . دکتر اسرافیلی ایتجوری نیست ؟ برای کیفیت تخمک چی داد ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
چیکا جون یه سوال دیگه . من میخواستم برم‌ابن سینا اما میگن دکتراش با داروخونه مرکز هماهنگن هر چی دارو ...

ببين واقعا من ازش راضي هستم يعني هرچي در توانشه ميذاره كه مريض نتيجه مطلوب بگيره از اينايي هم نيست كه بگه حتما حتما داروهاتو از فلان داروخانه تهيه كن فقط ميگه مثلا استراديول و ميتوني از داروخانه ي فلان تهيه كني چون واقعا هم كميابه يا امپول اوويترل برام نوشت جايي نداشت زنگ زدم مطب گفتن ممكنه اينجاها داشته باشه. حتي براي غربالگري بعضي دكترا ميگن حتما حتما فلان جا بايد بري اما اين گفت هرجا بهت نزديكه و راحتي همونجا برو. فقط تنها چيزي كه روش تاكيد داشت ازمايش اسپرم همسرم بود كه حتما تو عرفان انجام بشه چون قرار بود كارامو اونجا برام انجام بده. ببين كلا دكتري هستش كه مريضاش ازش راضي هستن كاربلده و سني ازش گذشته

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم من فردا موعد پريودمه درد دارم مثل همون دوران كمر و پا و پهلو😭طبيعيه؟

نگران نباش اصلا بعضی خانوما تو موعد پریودشون حتی خون و لک هم میبینن تا آخرین ماه...دل درد و کمر درد که چیزی نیست

ممکنه تا سه ماه اول دل درد و کمر درد همش بیاد سراغت که اتفاقا برا خیلی از دوستانمون تو همین تاپیک هم پیش اومده چند ماه اول همش درد داشتن،، پس نگران نباش عزیزم

نگران نباش اصلا بعضی خانوما تو موعد پریودشون حتی خون و لک هم میبینن تا آخرین ماه...دل درد و کمر درد ...

يعني اين سيستم بدن واقعا عجيبه حتي همون سنگيني كه موقع پريود داشتم اومده سراغم اين پريود ذليل شده دست از سر ما برنميداره😂😂

خداياشكرت....❤️ 
ببين واقعا من ازش راضي هستم يعني هرچي در توانشه ميذاره كه مريض نتيجه مطلوب بگيره از اينايي هم نيست ك ...

مرسی گلم ممنونم . اره تعریفشو شنیدم . آخه دکترای  ابن سینا واقعا با داروخونه هماهنگن . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم، من تقریبا یه ماه بود نیومده بودم ... شما خوبی؟ نی نیت خوبه؟ نی نیه من از یه ماهگی کامل ...

سلام عزیزم خوبی پسرت خوبه بزرگم شده ؟

پسر من جدیدا رفلاکس داره همش شیر بالا میاره پسرتو چجوریه شیر خوردنش ؟چند کیلو شذه رشدش خوبه؟