2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
بالاخره یه جایی باید پیدا کنی  من بار پیش کبودی داشتم اما اینبار خداروشکر نه فقط روز انتقال نز ...

ای جانم انشالله که میچسبه دقیقا منم همینو میگم و دردام فراموش میشه. ولی مال من جاش خیلی میمونه مرسی راهنمایی کردی. انشالله که بحق علی مادر شدنت رو بهم خبر بدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم ممنونم . اره تعریفشو شنیدم . آخه دکترای  ابن سینا واقعا با داروخونه هماهنگن .

من اين سينا يكسري رفتم گونال نداشتن ولي من گفتم گونال ميخام حتما بزنم و دكتر هم برام نسخه كرد از بيرون تهيه كردم

مترسم امیدم نا امید بشه مطمئنم تلقینه 

توکل بخدا ان شاالله خیرش برات اتفاق بیفته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانومایی که انتقال دادین انتقالتون با سونو بوده یا عمق رحم؟؟؟؟؟؟؟

برای من بدونه سونو بود ولی نمیدونم عمق رحم چه جوری گرفته میشه کار خاصی نکرد. عمق رحم باید چند باشه مال منو احساس کردم گفت ۸ نمیدونم درست شنیدم یا نه

من اين سينا يكسري رفتم گونال نداشتن ولي من گفتم گونال ميخام حتما بزنم و دكتر هم برام نسخه كرد از بير ...

چه خوب چون دکترت خوب بود طرازی که اصلو قبول نمیکرد ولی طاهری بهم گفت قبول میکنم چیزه دیگه بنویسم بیرون بگیرم

اشکم بند نمیاد خدایا حداقل صبرش رو هم بهمون بده. 

الهی فدای دل شکستت بشم حالتو درک میکنم قربونت برم الان گریه نکن خدا رو چه دیدی بذار آز بدی بعد. دیگه جنین نداری شوره جونم

نمیدونم😶😶😶 این چیزا اونقدرا مهم نبودن که بخوام بهش توجه کنم یا آمار بگیرم 😶😶😶😶 فقط مهم اینه ک ...

معمولا اونایی که یبوست دارن مثبت میشن من هر دفعه شل بودم😢

یه صلوات مهمونم کنید
سلام زینبی جون خوبید ؟@زینبی_بابا پسرم ۵۰روزشه چند وقت شده زیاد شیر میخوره با فاصله کم و بعد هر بار ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم آروغ نگیر بعد از شیردهی بذار روی بالش بزرگ و نرم و پهن، البته بالش تا پایین کمرش بیاد نه فقط زیر گردن 

خودت هم نگاه کن بچه رو واسه نیم ساعت از جهت بالا آوردن

و اینکه الان بچه در مرحله طغیان اشتها ست و طبیعیه تند تند شیر بخواد 

وزنش هم عاااااااااالیه ولی ببر دکتر علائمش هم بگو اگر لازم بود امپرازول بهش میده، کلا اینا همه طبیعی هست 

حتی الان کولیک های شدید داره که اونم طبیعی هست

و اینکه زیر 2 ساعت بهش شیر نده 

هر بار ولی بذار کامل شیر بخوره حدودا 20 دقیقه تا نیم ساعت مجموعا از هر دو سینه

واسه دو هفته خودت شیر نخور به جاش ماست بخور