2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044392 بازدید | 684384 پست
سلام عزیزم عید شما هم مبارک 😍 😍 😍 😍  کامپکت میشه حدودا 4 روزه یک مرحله قبل از بلاست

واقعا؟؟ برا منم دوتاش کامپکته. اون اولا ک کارت جنین رو گرفته بودم اینجا پرسیدم  گفتن ینی پرسلولی و متراکم . منم هیچی متوجه شدم ینی چی.خیلی حس خوبی به جنین های 4 روزه دارم اخه اکثرا کسایی ک اینجا 4 روزه انتقال دادن مثبت شدن. خدا کنه بزودی هممون چشم و دلمون روشن بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم کمک کنین من یه لوله راست دارم فقط یه دوره دارو مصرف کردم برای ای وی اف که فولیکولم ۳ تاب ...

کاش ی بی بی چک یا آز بدی حداقل از بلاتکلیفی دربیای عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم، درسته، باید هم قوی باشم هم به گذشته فکر نکنم، انشاءالله خودتم به زودی صاحب یه دوقلوی سا ...

انشالله انشالله😊😊😊🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مشكل انتي تي پي او دارم نميدونم دكترم گفت حالا حالاها بايد بخورم

عدد انتی شما چند بود و دکتر زنان بهتون قرص داد یا غدد؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
ما تو رویان اون روزی که که بهمون گفتن چند تا جنین داریم و فرم فریز دادن برا پر کردن رفتیم داخل و با ...

چه خوب...برا ما که از این کارا نکردن

همون قسمتی که می رفتیم برا نمونه دادن واسه روز پانکچر تو بخش جنین شناسی بود دیگه...من برا اینکه کارت جنینام و بگیرم رفتم اونجا خانومی که پشت سیستم نشسته بود و باید بهم کارت فریز میداد و من بهش گفتم کیفیت جنینام چطوره؟ گریدشون چیه؟؟؟گفت جنینات خوبن دیگه همه جوره داری ab و b و c همین دیگه هیچی تازه همینم با اکراه گفت بهم

من فقط میدونستم جنینام سه روزه فریز شده...

چند ماه بعد که برا شروع کارای انتقالم رفتم از ماما پرسیدم دلم میخواد بدونم گرید جنینام چیه،،گفت جنینات خوبه به نظرم دو تا آ.ب بقیشم بی و سی هستن...الان با خودم میگم کاش ازش میخواستم از اون صفحه که اطلاعات جنینم توش بود برام عکس بگیره...

١٣٨ عزيزم دكتر زنان داد

کدومدمرکز می رفتین؟؟

من عددش ۵۲۶بود هم دکتر غدد و هم دکتر زنانم گفتن مشکلی نیست انتقال اولم بود خودم هم ذوق داشتم خیلی پیگیری نکردم ولی الان میخوام تا این مشکل حل نشده انتقال ندم

ازمایش دیگه هم داده بودین یا فقط به خاطر همین بهتون پردینوزون دادن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام گلم خوبی  چیزی نمونده به زایمانت هاا 🥰 انشالله که به سلامتی بغلش کنی عزیزم

سلام ستارجون ممنونم تو خوبی عزیزم

اره شمارش معکوس شروع شده😁😄

انشاالله قسمت تو هم بشه عزیزم بی صبرانه منتظرم خبر مامان شدنتو بشنوم😍💕

منم ۲۲ اسفند بودم احتمالا رفته بودن تعطیلات 😀

من اوایل بهمن بودم...تعطیلات کجا بود خواهرجان

اینا از گشادیشونه که برا ما یه توضیح ناقابل نمیدن

حداقل حوصله گفتنشو ندارن تو کارت جنین هم چیزی نمینویسن آدم بدونه...

سلام زینبی جون خوبید ؟@زینبی_بابا

پسرم ۵۰روزشه چند وقت شده زیاد شیر میخوره با فاصله کم و بعد هر بار شیر دهی تقریبا شیرشو بالا میاره بهش قطره پدی لاکت هم میدم ۴۵روزگی بردم دکتر برا نفخ وزنش شده بود۴کیلو موقع تولدش ۲۷۵۰بوده به نظرتون رشدش خوب بوده؟الان اینجوری که بالا میاره میگم شیری نمیمونه که بخاد رشد کنه نگرانم زیر سرشو هم بالا میارم زودم نمیزارم رو تشک اروغشو میگیرم ولی بازم شیر بالا میاره 

کدومدمرکز می رفتین؟؟ من عددش ۵۲۶بود هم دکتر غدد و هم دکتر زنانم گفتن مشکلی نیست انتقال اولم بود خود ...

من مركز نرفتم عزيزم مطب تحت نظر بودم كارامو تو بيمارستان عرفان انجام داد دكترم. همين ازمايشات روتين بود بهش گفتم هاشيميتو هستم و ازمايشات قبليمو بهش نشون دادم برام اين قرصو تجويز كرد

خداياشكرت....❤️