2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044402 بازدید | 684385 پست
واسه چه مشکلی پی آر پی کردی؟

منذخیرم زیر یکه و هردولوله بسته 

پانکچر که کردم ۴ تا تخمک داشتم و ۲ تا جنین شد 

یکیش رو فرش انتقال دادم که نشد و دومی رو پنج شنبه

چون همین یه جنین رو داشتم تو شروع سیکل گفتن درصد مثبت شدن رو بیشتر میکنهپیشنهاد میدیم انجام بدی

هزینه ازمایشگاه هفتصد و خورده ای و تزریق پی ار پی نزدیک دویست 

یه درد ریز یه لحظه داره اما بعد از این که اومدم خونه احساس انقباظ تو رحمم داشتم

منذخیرم زیر یکه و هردولوله بسته  پانکچر که کردم ۴ تا تخمک داشتم و ۲ تا جنین شد  یکیش رو ...

انشاالله خداجون کمکت میکنه و زودی صاحب فرزند سالم و صالح میشی

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منذخیرم زیر یکه و هردولوله بسته  پانکچر که کردم ۴ تا تخمک داشتم و ۲ تا جنین شد  یکیش رو ...

انشالله که مثبت میشی عزیزم🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

منم برم پیشنهاد بدم برام انجام بدن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اصلا فکرتو مشغول نکن مطمئنم که همه چی خوب میش میره انشالله ۳ هفته دیگه خبر خوش بارداریت رو میدی بهم ...

ممنون عزیزم، راستش نیلو جون من دو سال از سقطم می گذره آنقدر کار میکرو برام طول کشید که گاهی دلسرد می شدم گاهی به خودم میگم اصلا من توان و لیاقت بچه دار شدنو دارم، موقعی که فهمیدم جنین بیماره و سقط کردم تا یکسال افسردگی شدید گرفتم، الانم که دارم به انتقال نزدیک میشم یادم به اون روزای بارداری و تهوع و بعدشم سقط میفته استرس می گیرم، می دونم که تو حالمو خوب می فهمی و درک می کنی چون شرایطت مثل خودم بوده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم، من تقریبا یه ماه بود نیومده بودم ... شما خوبی؟ نی نیت خوبه؟ نی نیه من از یه ماهگی کامل ...

سلام عزیزم شکرخدا ما خوبیم . نی نیت خوبه ؟ پس خیلی هامون شرایط مشابه داشتیم . دقیقا من هم شیر نداشتم هم سینه هام نوک نداشت رابط سینه هم گرفتم ولی جواب نگرفتم در مجموع بیخیال شدم 

ممنون عزیزم، راستش نیلو جون من دو سال از سقطم می گذره آنقدر کار میکرو برام طول کشید که گاهی دلسرد می ...

قشنگ میدونم چی میگی

ولی الان دیگه موقع این یادآوریا نیست خلاصه بعد مدتها میخوای دوباره حس مادری رو تجربه کنی 

حالا قسمت ماهم این بوده

تو فقط خوب باش بذار اتفاقای خوب برات بیفته

الهی که به تلافی همه این رنجا خدا یه دوقلو بهت بده عزیز دلم💚💛🧡❤💙

خواهش میکنم کمک کنین من یه لوله راست دارم فقط یه دوره دارو مصرف کردم برای ای وی اف که فولیکولم ۳ تابود خودم کنسل کردم قبل عید رفتم دکتر کیست شده بودن دوماه بدون وقفه ال دی مصرف کردم تا ازبین برن بعد تموم شدن قرص ال دی وضعیت شهرمون قرمز شد دیگه بهم وقت ندادن موند واسه این ماه  ماه پیش ۳۰ اولین روزم بود دوره های ۲۶ ۲۷ روزه این ماه هنوز پری نشدم حالت تهوع و سرگیجه و شینه درد دارم ولی حالت پری م دارم تو رو خدا بهم بگین باردارم یانه خیلی میترسم کسی مثل من بوده

شما هیستروسکوپی کردی؟ خراش آندومتر انجام دادی؟

نه هیچکدوم رو انجام ندادم

موندم پریود شدم برم پیش دکترم ببینم چی میگه تاثیر داره

قشنگ میدونم چی میگی ولی الان دیگه موقع این یادآوریا نیست خلاصه بعد مدتها میخوای دوباره حس مادری رو ...

ممنون عزیزم، درسته، باید هم قوی باشم هم به گذشته فکر نکنم، انشاءالله خودتم به زودی صاحب یه دوقلوی سالم و صالح شی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست