2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
يعني اين سيستم بدن واقعا عجيبه حتي همون سنگيني كه موقع پريود داشتم اومده سراغم اين پريود ذليل شده دس ...

😂😂😂😂

دو سه ماه اول فقط اینطور میشی بعدش طبق تجربه بقیه بچه ها خوب میشی... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ادرس بیمارستان اروند کجاست ؟بیمارستانش تمیز؟

والا من خیلی خوشم نیومد از بیمارستانش اصلا بهش نمیاد خصوصی باشه ولی اینجور نیس بگم تمیز نیست ..

سمت خیابون شریعتیه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام شما چقدر دشویی بزرگ میرفتی روزای اول انتقال

نمیدونم😶😶😶 این چیزا اونقدرا مهم نبودن که بخوام بهش توجه کنم یا آمار بگیرم 😶😶😶😶 فقط مهم اینه که نذاری یبوست بشی. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چه خوب...برا ما که از این کارا نکردن همون قسمتی که می رفتیم برا نمونه دادن واسه روز پانکچر تو بخش ج ...

اون خانم منشی نه اون که اصلا حرف نمیزنه. بزور یه اره یا نه میگفت

ما رفتیم داخل جنین شناس داخل اتاق بود فکر کنم اگه ذهنم درست یاری کنه. بعد که پرسیدیم برامون توضیح داد. وگرنه اون منشی تو دفعات بعدی اگه سوالی چیزی میپرسیدیم بزور جواب میداد. من فقط همون یبار جنین شناس رو دیدم

من با استرادیول رشد نکرد داروی دیگه ای نداشتم سیکل طبیعی یعنی هیچ دارویی نگیری فقط آممول ستروتاید ...

برا سیکل طبیعی اتفاقا باید فولی داشته باشی عزیزم. امپول یا قرص تحریک تخمدان بهت میدن فولی که به سایز مناسب رسید آمپول ازادسازی میدن بعدم چند روز بعد برات انتقال میدن.من خودم انتقال دومم سیکل طبیعی بود

عزیزم من والا هیچ علائمی نداشتم تا دوهفته بعد از اینکه مثبت شدم حتی...فقط روز ۶ و ۹ و ۱۰ انتقال لک د ...

سه تا نی نی ها برات موندن؟

جنسیتشون چیه؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍