2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
دكتر اسرافيلي عزيزم. ميخواستم بهت پيشنهاد بدم گفتم شايد دوست نداشته باشي. ببين اگر به تخمك اهدايي به ...

مرسی نه بابا چرا دوست نداشته باشم خیلی خوشحال میشم از راهنمایی دوستان ویزیت آنلاین داره؟  میدونی چون شهرستان هی دکتر عوض کردن برام سخته اگه تهران بودم خودم تنهایی میرفتم کار شوهرم یه جوریه خیلی مرخصی بهش نمیدن 

كدوم ازمايش عزيزم؟☹️

چیکا جون بیا جواب منو بده حالم بده😢

رفتم از تو سینک دستم رو بشورم دیگ زودپز تو لگن بود یه کم هم آب بود داخلش ورش داشتم گذاشتمش روی سینی سینک یه درد تو رحمم حس کردم ترسیدم زود اومدم تو رختخوابم حالم بده 

آخه بعدش یه کم تخمدانم درد گرفت به نظرت مشکلی پیش نمیاد

من خودمو دیوانه میکنم تا این دورانم بگذره😕

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من فردا موعد پريودمه درد دارم مثل همون دوران كمر و پا و پهلو😭طبيعيه؟

اره عزیزم دوست من الان رفته تو شیش ماه میگه هروقت موعد پریودم میشه کمر درد و دل درد دارم حتی صورتم هم جوش میزنه

الان جنینام رو بردم مام که pgs انجام بدم میخواستم این ماه انتقال بدم همه کارام انجام شده بود آندوم ...

عزیزدلم انشالله به حق این روز عزیز ماه بعد جنین هات رو انتقال میدی و مادر میشی 

خداوند به ماها دیر بچه میده اما بهترینش رو میده و این که ماها بیشتر قدر بچه هامون رو که نعمت های بزرگ الهی هستند می دونیم

مهربون جون برام دعا کن.خیلی استرس و زجر دارم تحمل میکنم

چشم فداتشم قابل باشم حتماحتما دعات میکنم بخداخیلی بیادتونم. شماهاتمام شرایط سخت همیشه کنارم بودین وهستین. 

میخوای فردابری سونوگرافی؟؟ 

عزیزم مشکل شما چی بود ؟؟ هزینه سلامت جنین چقدر شد؟؟؟

ما زوج مینور هستیم

هر ۴ تا جنین بیست میلیون 

هر یه دونه جنین اضافه بشه ۶ میلیون اضافه میشه

یه ۷ میلیونم آزمایش مقدماتی

ما فعلا قراره ۶تارو انجام بدیم خیلی گرونه😪

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزدلم انشالله به حق این روز عزیز ماه بعد جنین هات رو انتقال میدی و مادر میشی  خداوند به ماها ...

الهی آمین

بخدا نمیدونی چی به سرم اومده تو این چند سال خیلی شکستم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ما زوج مینور هستیم هر ۴ تا جنین بیست میلیون  هر یه دونه جنین اضافه بشه ۶ میلیون اضافه میشه ی ...

واقعا هزینه هاش بالاست 

اما عزیزم حالا که مجبوری باید انجام انشالله جنین هات بچسبم بهت و اون موقع خستگیت در میره عزیزم

چیکا جون بیا جواب منو بده حالم بده😢 رفتم از تو سینک دستم رو بشورم دیگ زودپز تو لگن بود یه کم هم آب ...

نه بابا اصلا نگران نباش من یه آبپاش ۳ لیتری دارم سه روز درمیون گلامو اب میدم خیلی خونم گل دارم تا الانم هیچی نشده ولی موقع اب دادن اصلا خم نمیشم همیشه سرامیک خونم خیسه 😂😂بد به دلت راه نده بنظرت وزنش چقدر بوده؟اگه لکه بینی نداری نترس

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏