2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044597 بازدید | 684400 پست
نیلو جون سلام عزیزم شما باز آندو رشد نکرد؟  امروز تو اینستا دکتر لاهوتی دیدم یه فیلم گذاشته بو ...

وای سمرجااان جدی میگی اره دارم حتما میرم میبینم لطف کردی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزيزم استراحت ميكني؟ سونو قبلي نگفت هماتوم داري يا نه؟ من جات باشم يه سونو بيرون ميرم كه خيالم زاحت ...

چیکا جون تو اون موقع خونریزی کردی لخته خون هم همراهش بود؟بهت نگفتن دلیلش چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلو‌جون واقعیتش چیزی از آمارش نمیدونم ولی خودم انتقالیای مثبتش رو میدیدم که برای اولین سونو او ...

چقدر خوب

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وای سمرجااان جدی میگی اره دارم حتما میرم میبینم لطف کردی عزیزم

بله عزیزم من امروز دیدم یاد شما افتادم گفتم بیام بهت بگم انشالله بدردت بخوره عزیزم😘

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزان خوبید شرمنده خانما میشه بگید برا آزمایش اسپرم چه آیتمایی ازهمه مهمتره وباچه اصطلاحی عنوا ...

سلام رزیتا جان .مهمترینش تعداد و تحرک و مورفولوژی هست 

مورفولوژی یعنی شکل اسپرم که حداقل ۴ درصد باید شکل نرمال داشته باشن .هر سوال دیگه ای هم داشتی بپرس عزیزم 

بلد باشیم جواب میدیم 🙂

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم همه دکترهای تهران ماما دارن و خود دکتر یه تایم کمی برای مریض وقت میزاره اونم بخاطر سونو و این ...

درسته عزیزم برام سخته تصمیم گیری چون میخوام یه روزه بیام ویزیت بشم تهران و برگردم همه ازمایشا و مدارکم تکمیله میخوام ببینم نظرشون چیه اگه بگه شانسه فقط انتقال بده دیگه میدونم قسمتم نبوده تا الان 

میگم شاید نوع سیکل و دارو برام‌عوض بشه بهتر جواب بگیرم 

خودت الان مرکز مامی درسته ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دکترم رشته محمدتبار اما خودم تهرانم سونو سعادت اباد انجام دادم اره سونوش واژیناله اما یکم زمانبره و ...

ممنونم عزیزم ایشالا خوب پیش بره برات و بارداری راحتی داشته باشی 

منم دوس دارم این سونو رو بدم ادرسش کجاست ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
[QUOTE=190556986]عزيزم استراحت ميكني؟ سونو قبلي نگفت هماتوم داري يا نه؟ من جات باشم يه سونو بيرون مي ...

از ١٠ هفته به بعد ديگه نبايد سونو واژينال كنن. نه عزيزم من ان تي رفتم خداروشكر هماتوم نداشتم . با دكترت حتما مشورت كن. الان چندتا امپولو شياف مصرف ميكني؟

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون تو اون موقع خونریزی کردی لخته خون هم همراهش بود؟بهت نگفتن دلیلش چیه؟

نه عزيزم من ٦ هفته و ٢ روز خونريزي مثل معذرت ميخوام ادرار داشتم يه مقدار. رفتم پيش دكترم سونو كرد يدونه قلب داشت يدونه هنوز نداشت گفت ممكنه خونريزيت بخاطر اون باشه كه بخواد سقط بشه وگرنه حرف ديگه اي نزد

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم عزیزم ایشالا خوب پیش بره برات و بارداری راحتی داشته باشی  منم دوس دارم این سونو رو بدم ...

اسم موسسه رادیولوژی و سونوگرافی آسا.سعادت اباد خیابان سرو غربی انتهای خیابان ریاضی بخشایش پایین تر از بیمارستان عرفان ساختمان افتخار طبقه سوم واحد ۳۱۰ دکتر رضا سعادت مصطفوی.۰۲۱۲۶۷۶۱۳۱۹ فقط یکم دیر وقت میده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اسم موسسه رادیولوژی و سونوگرافی آسا.سعادت اباد خیابان سرو غربی انتهای خیابان ریاضی بخشایش پایین تر ا ...

سونو داپلر نشون میده من داپلر شدم گفتن اندوزیمتر نداری

خدایا شکرت