2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044494 بازدید | 684391 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زي زي جون الان رفتم سايت ازمايشگاه ديدم جوابم اومده توروخدا ميشه ببيني 😭😭

چیکا جون عزیزم من خیلی سر در نمیارم اما اینو فهمیدم که سندرم داون و تریزومی نداره خدا رو شکر

سردی یعنی چیا میخوردی ترشی هم میخوردی مامان جان

اره سیب ترش میخورم ..لیمومیخوردم...ترشی باغذا میخوردم ...دلم چیپس وپفک خاست خریدم خوردم ...هندونه زیاد اش دوغ زیاد نمیدونستم شوید هم خوب نیست زیادداخلش بود..ولی دیگه فهمیدم شویدخوب نیست نمیخورم....حالا تو بازم ب روش خودت برو جلو...ایشالا ک توهم جواب میگیری

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
چیکا جون عزیزم من خیلی سر در نمیارم اما اینو فهمیدم که سندرم داون و تریزومی نداره خدا رو شکر

خداروشكر عزيزدلم. هيچكس جوابمو نداد مرسي كه جوابمو دادي گلم😘❤️كي بايد بري غربالگري؟

خداياشكرت....❤️ 
خداروشكر عزيزدلم. هيچكس جوابمو نداد مرسي كه جوابمو دادي گلم😘❤️كي بايد بري غربالگري؟

چیکا جون من دوباره باز امروز خونریزی کردم.خیلی دلم گرفته .چکار کنم؟برای ۳ خرداد نوبت داده اونموقع میشم ۱۲ هفته دو روز.البته اگه تا اونروز اتفاقی نیفته.کم کم میخواستم آمپول پروژسترون رو قطع کنم که اینجوری شدم باز .بیشتر از دفه قبل

حتما حتما عزيزدلم من هنوزم كه هنوزه هرروزشو نگرانم ماها با اين نگرانيا بايد بسازيم راهي نداريم والله ...

دیدم پیام داده بودی نگرانی انشالله که دوتا فسقلت رو صحیح و سلامت بغل میکنی نمیشه هم آروم باشیم به سختی به دستشون آوردیم دیگه خیلی عزیزی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره سیب ترش میخورم ..لیمومیخوردم...ترشی باغذا میخوردم ...دلم چیپس وپفک خاست خریدم خوردم ...هندونه زی ...

عزیزم منم نرمال رعایت میکنم هر چی که خیره انشالله

مرسی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چیکا جون من دوباره باز امروز خونریزی کردم.خیلی دلم گرفته .چکار کنم؟برای ۳ خرداد نوبت داده اونموقع می ...

عزيزم استراحت ميكني؟ سونو قبلي نگفت هماتوم داري يا نه؟ من جات باشم يه سونو بيرون ميرم كه خيالم زاحت بشه ٨ روز مونده به ٣ خرداد . چيزي نيست استراحت كن يا جفتت پايينه يا هماتوم داري

خداياشكرت....❤️ 
دیدم پیام داده بودی نگرانی انشالله که دوتا فسقلت رو صحیح و سلامت بغل میکنی نمیشه هم آروم باشیم به سخ ...

من كه دائم النگرانم سر كوچيكترين چيزي استرس ميگيرم ديشب رفتم سايت ازمايشگاه ديدم نوشته جواب حاضره تا جوابشو باز كنم دوبار دستشويي رفتم بعداز اينكه بازشم كردم بازم همينطور😐😐هيچوقتم درست نميشم متاسفانه 😞😞زنده باشي گلم😘

خداياشكرت....❤️ 

[QUOTE=190556986]عزيزم استراحت ميكني؟ سونو قبلي نگفت هماتوم داري يا نه؟ من جات باشم يه سونو بيرون ميرم كه خيالم زاحت ...[/QUOTE

من تا حالا بیرون سونو نرفتم.دکترم خودش سونو واژینال میکرد .حالا برای ان تی فرستاده که اونم برای ۳ خرداد هست.حرفی از هماتوم نزد.مگه تو هماتوم داشتی؟آره والا همش در حال استراحتم