2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044540 بازدید | 684395 پست
خداروشکر که خدا بهت نظر کرد و طبیعی باردار شدی

بله واقعا ایشالله به زودی قسمت همه منتظرا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین دی اف ای درمان داره شوهر دوستمون تو گروه از ۴۸ درصد آوردیم ۱۵ درصد💪 درمانش ساده ست  هم ...

عزیزم من بیشتر داروهایی که برا پانکچر نوشتی و مصرف کردم..چون خودمم مث شما یه پا اوستا شدم

فکر نکنم شوهرم مشکل دی اف آی داشته باشه اصلا...منم اون موقع که پانکچر شدم اصلا راجبش چیزی نمیدونستم

تازه رویان بهم میگفتن وضع اسپرم شوهرت خوبه چون فقط مشکل مورفولوژی داره که بین ۲ تا ۳ درصد سالمه اونم اصلا مهم نیست تو باید طبیعی بارداربشی...گفتم من همینکه با میکرو باردارشم بسمه طبیعی پیش کش😂😂

به هرحال ممنون امیدوارم بچه هایی که مشکل دی اف آی دارن با خوردن این مکملا جواب بگیرن

رویان انگار اینطوریه...خب این خیلی بده من دوس داشتم همش بدونم جنینام گریدشون چیه و چند سلولین...هرچی ...

من بيمارستان آبان انجام دادم آخه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من روز پنجمم...علائم خاصی ندارم ...علایم شما چی بود

مت از روز پنجم سینهام حساس شد سردرد میگرفتم ودسشویی زیاد میرفتم...ب اینا فک نکن توکلت بخداباشه ایشالا واسه توهم چسبیدن ب دلت🤩🙏🏻

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزدلم چرا پشیمونی .؟؟؟؟ توروخدا واضح توضیح بده. من هم نوبت گرفتم هنوز نوبتم نشده اگه واقعا دلیلت ...

اره منم میخواستم دکترم رو عوض کنم مام برم 

چشمم به اینجاست ببینم بچه ها چی میگن چون هم هزینه خود مرکز زیاده هم دارم از راه دور میام و هزینه رفت و آمد و اذیتی دارم‌

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره منم میخواستم دکترم رو عوض کنم مام برم  چشمم به اینجاست ببینم بچه ها چی میگن چون هم هزینه خ ...

عزیزم منم از راه دور میام انگار اصلا مرکز مام اون جور که میگن نیست خیلی بی نظم و بی قانون هست 

دکتر اطرج اورولوژیست اونجا هست که گروه نصر اون رو قبول ندارن واقعا چه میشه گفت دکترهای دیگه هم تو مام درواقع شاگرد نصر هستند از نصر خوب تعریف نمیکنن میگن هیچی براش مهم نیست چه برسه به شاگردها ش

هزینه های مام هم که سربه فلک میکشه 

من کلا قید مام رفتن رو زدم شاید ابن سینا نوبت گرفتم

بچها چجوری تیکر بارداری بزارم؟؟🤩

برو اون بالا تو قسمت نی نی سایت من بعد وارد حساب کاربریت بشو که مشخصاتت توش نوشته تو همون پایین صفحه وضعیتتو علامت میزنی باردار و تیکر میذاری 😍

برو اون بالا تو قسمت نی نی سایت من بعد وارد حساب کاربریت بشو که مشخصاتت توش نوشته تو همون پایین صفحه ...

مرسی انگاری تونستم بزارم...خدایااااا شکرت ب ارزوم رسیدم هنوز باورم نمیشه 😍😍🙏🏻

مرسی انگاری تونستم بزارم...خدایااااا شکرت ب ارزوم رسیدم هنوز باورم نمیشه 😍😍🙏🏻

مبارکت باشه عزیزم چشم به هم بزنی میبینی وقت زایمانت نزدیکه و شمارش معکوس شروع میشه😂

آخ آخ نگو، فکر کن الان کلی استرادیول دارم میخورم اونم خارجی نایاب، کلی دارو میخورم برای انتقال آقا ...

عزیزم درکت میکنم منم ی سیکلم اینطور شدم لک دیدم نامردا گفتن کنسل ... تازه هیسترو خراش هم داده بودم قبلش 

چقد گریه کردم ... 

به فال نیک بگیر ایشااالا همین انتقال مثبت میشی خستگی راه از تنت درمیاد ..

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مبارکت باشه عزیزم چشم به هم بزنی میبینی وقت زایمانت نزدیکه و شمارش معکوس شروع میشه😂

الهههههههی دعام کن ایشالا خوب پیش بره همه چییی...شمام با میکرو باردارشدین؟خداروشکر ماهای اخرین شما ایشالا بسلامتی زایمان کنی

الهههههههی دعام کن ایشالا خوب پیش بره همه چییی...شمام با میکرو باردارشدین؟خداروشکر ماهای اخرین شما ا ...

انشاالله،،نگران نباش

اره میکرو کردم منم...روزای آخرم درواقع همون شمارش معکوس😉

ممنون عزیزم همچنین شما بارداری خوب و بی استرسی داشته باشی...