2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044573 بازدید | 684399 پست

بچه ها به خدا گروه واتس اپی خیلی بهتره ،چرا نمی‌آیند بزنیم ،اونجا بهتر میشه کامنت رو جواب داد و خوند

اگه اکی هستین بزنیم؟؟؟ باورتون نمیشه گروه واتس آپی منو نجات داد و خیلی چیزا توش یاد گرفتم اینجا واقعا سخته 

اگه خیلیا پایه باشیم بریم واتس آپ گروه بزنیم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم

باشه عزیزم الان درخواست میدم من تخمک دارم مثلا من ده تا فولی داشتم موقع تخمک کشی دکتر میگفت تخمک بیک ...

غلط کرد گفت

تخمک عالی دادن بچه ها، با دارو

درمان داره

تو تخمک داشته باشی حله کیفیت رو میشه بالا برد کاری نداره

هر دکتر بی سوادی بهت گفته واسه کاسبی خودشون گفتن

تو میتونی درستش کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من همه این کارها رو کردم گرونترین مکملای خارجی هم خودم هم شوهرم خوردیم فرتیل اید اووبوست کیوتن ...

دقیقا رو همه مکمل جواب نمیده من همسرم فرتیل اید و امپول همه چی استفاده کرد ویتامین ای و دی و سی و کیوتن و اسپریژن ولی تکون نخورد اسپرمش خودمم کلی مکمل خوردم ولی تغییری نکرد 

غلط کرد گفت تخمک عالی دادن بچه ها، با دارو درمان داره تو تخمک داشته باشی حله کیفیت رو میشه بالا ب ...

عزیزم اون داروهایی که بالا نوشتی من مصرف کردم برای پانکچر دومم ولی نشد فرتیل اید خوردم کیوتن خوردم امگا و ویتامین ای خوردم یه روز درمیان نوربین زدم بخدا نوشابه و فست فود نخوردم قند شکر نخوردم ولی بازم جنین نشد 

دقیقا رو همه مکمل جواب نمیده من همسرم فرتیل اید و امپول همه چی استفاده کرد ویتامین ای و دی و سی و کی ...

وای از تکون نخوردن نگو که آزمایش دوم شوهرم آب یخ بود رو سرم بعد ۳میلیون پول دادن به مکمل اونم با هزار ترفند و هزار امید

براي منم گريد نزده، فقط تعداد زده، ولي دكترم روز انتقال كه ميره ميبينه مياد ميگه عاااااااليه. حالا خ ...

رویان انگار اینطوریه...خب این خیلی بده من دوس داشتم همش بدونم جنینام گریدشون چیه و چند سلولین...هرچی هم می پرسیدم جواب درست درمون نمیدادن

وای از تکون نخوردن نگو که آزمایش دوم شوهرم آب یخ بود رو سرم  بعد ۳میلیون پول دادن به مکمل اونم ...

مثل ما اونروز که جواب آزمایش تو سایت دیدیم من و همسرم شوک شدیم اشکم بند نمیومد اخه منتظر معجزه بودم انگار ولی نشد دلم برای پول بی زبون که خرج کردیم برای مکمل سوخت حالا پول به کنار لامصب چقدر نایاب شده بودن چقدر این داروخانه اون داروخانه گشتیم تا پیدا کنیم از شهرستان میرفتیم تهران اسیر شدیم یه بار جلو داروخانه تصادف کردیم ماشین داغون شد هنوز درستش نکردیم 

ما مستاجریم کلی پول باید رو رهن بندازیم این دکتری ازش نتیجه بگیریم خوبه وقتی نمیشه ....خیلی روزای بد ...

دقیقا عزیزم خیلی روزای سختیه کاش نتیجه بگیریم و این‌سختیا و‌تلخیا یادمون بره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اگه اندومتریوز نیستی پیشش نرو دکترتو عوض کن محمدتبار روز اول بهم گفت اندو داری باید بری پیش دکتر ظهی ...

عزیزم از کجا فهمید اندو داری ؟ با همین سونو عادی ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..