2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044596 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیاف رو واژن میزاری؟ من احساس می کنم واژنم حساس شده دارم شیاف میزارم حس خوبی نداره انگار پوستش نازک ...

آره واژن میذارم روز اول خیلی فشار نداده بودم بره داخل اینگار همش اومد بیرون ولی از وقتی خیلی میفرستم تو فقط یکم حالت ترشح میاد بیرون البته بالشت میذارم زیر باسن. نه اصلا احساس نازکی پوست ندارم والا مقعدی خیلی راحتتره ☹

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم بعدش انتقال دادی ؟بارداری؟

بله عزيزم هايپر شده بودم ولي، بخاطر خراشم انتقال دادم ولي منفي شدم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آره واژن میذارم روز اول خیلی فشار نداده بودم بره داخل اینگار همش اومد بیرون ولی از وقتی خیلی میفرستم ...

جذب واژن بهتره من گفتم چند روز مقعدی بزارم ببینم بهتر میشه انگار ملتهب شده 

خدایا شکرت
والا حموم نیست 😂😂😂 یه اب میریزی سرت میای 

حالا من فقط با آب داغ حموم میکنم اینقد داغ که وقتی میام بیرون کلا قرمزم حساب کن چه زجریه برا من. البته فدای نی نیم بیاد فقط.

سلام عزیزم من شما رو یادمه تابستون تو تاپیک بودی فکر کنم مام میرفتی نه؟ گروهی نیست بچه ها همینجان خی ...

منه بدبخت، رفتم مام دو بار پانکچر شدم تو یه سال، کلی هورمون خوردم بعد بدنم ضعیف شد کلا دیسک کمر و گردن گرفتم، بعد گفتن وایسا نصر میاد ۳ ماه صبر کردم که نصر بیاد، کلی هزینه کردم، آخرشم جنینای بی کیفیت بهم دادن، میگم چرا، میگن مشکل اسپرم داشتین،  خوب منم گفتم چرا تو پانکچر اول نفهمیدین تو دومی فهمیدین، بعدشم دوست خودم یک ماه قبل پانکچر میره ابن سینا آمپول میدن به شوهرش و کیفیت اسپرم عالی میشه واسه پانکچر و الانم بهترین جنینارو داره چرا به عنوان یه مرکز مطرح و گنده حواستون نبوده،

اصلا قبول نمیکنن ،حالا مگه میتونی سوال بپرسی ازشون همش پاس میدن به همدیگه، آخرش مجبوری بری اینور و اونور.

الان من خیلی پشیمونم خیلی، نزدیک دو سالمو گرفتن فقط میخوام انتقال بدم این هفته شد که هیچی نشد سریع میخوام برم عارفی، سنم رفت بالا ،کیفیت تخمکم داره میاد پایین وقتی برام نمونده 😭

حالا من فقط با آب داغ حموم میکنم اینقد داغ که وقتی میام بیرون کلا قرمزم حساب کن چه زجریه برا من. الب ...

اخه منم همین دقیقا میسوزم 😀 یه اب ملایم ریختم سریع موهامو شستم شوهرم گفت وقت تمومه بیا بیرون 😁

خدایا شکرت
جذب واژن بهتره من گفتم چند روز مقعدی بزارم ببینم بهتر میشه انگار ملتهب شده 

من زنگ زدم مرکز گفت واژینال بهتره دیگه ترسیدم مقعدی بذارم اگه میتونی تحمل کنی ریسک نکن 

نپرس خیلی طولانیه ،یکسالم رفت الکی الکی، الانم نصر کلا رفته ایران نیست، خیلی پشیمونم چون دقت نمیکنن ...

واا چجوری حواسشون به جواب آزمایش همسرت نبوده دکتر کی بوده؟ منم مام میرم همون جلسه اول آزمایش اسپرم واسه همسرم نوشت و چون اوضاع داغون بود گفت پیش ارولوژیست مرکز نوبت بگیرید 

منه بدبخت، رفتم مام دو بار پانکچر شدم تو یه سال، کلی هورمون خوردم بعد بدنم ضعیف شد کلا دیسک کمر و گر ...

عزیزم واقعا گیر و گرفتاری تو کار همه پیش میاد خود منم یکسال فقط یکبار انتقال داشتم ازمایش ایمنی انعقادی خواستم قبول نکردن. ان شالله خدا کمکت کنه

خدایا شکرت