2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044707 بازدید | 684404 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم افسانه محمدزاده هست شما از ایشون تعریفی شنیدید؟ بسلامتی باردارید الان؟ همسرتون هم تحت نظر بودن ...

صد درصد مطب بهتره. محمد زاده رو روز پانکچرم و انتقالم ازش تعریف میکردن. شنیدم خوبه. روز ۵ انتقالم عزیزم چشم انتظار دستان خدا هستم. بله همسرمم تحت نظر ارولوژی بودن نگران نباش شروع کنی خودشون همه چی رو بهت میگن اصلا نگران نباش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وااای من روزی دوتا سه تا میخورم عاشق موزم😢😢😢😢😢

خب پس همش حرفه که نخوریم مثبت هم که شدی قربون تو برم مامان جان نوش جونت. دکتر من گفت فقط چیزای نفاخ کم بخورید و زعفرون اصلا نخورید گفت همه چی میتونید بخورید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من خودمم معذب میشم.من ازاون سوسولاش نیستم .میدونی حتی پولای خودمو خرج میکنم.اصلا ازش پول نمیگیرم.خود ...

عزیزم تنها نیستی منم بخدا توشرایط بدتر از تو قرار دارم خسته میشم ناامید میشم میگم بیخیال بچه میشم ....ایییی قربون خدا برم

صد درصد مطب بهتره. محمد زاده رو روز پانکچرم و انتقالم ازش تعریف میکردن. شنیدم خوبه. روز ۵ انتقالم عز ...

ای جانم به امید خدا مامانی همین الان ، شما میگی تغییرش ندم؟ الان یکسال هست تحت نظرشم و حالا ماه دیگه قرار هست ال دی بخورم و برم توی سیکل من یکم چون ازش تاپیکی ندیدم دو دل شدم حس میکنم اسمش نیست هیچ جا

سلام دوستان بعد مدت ها اومدم 😭😭 من باردار نشدم و پدرم هم در اومد، اینجا گروه تلگرامی یا واتس آپی داریم که عضو بشم تا راحتتر سوالاتم رو در مورد انتقال جنین جدیدم بپرسم،  تا الان ۳ بار پانکچر شدم رفت 😭😭 امیدم به همین دو جنینی هست که دارم ،اگه گروه دارین بگین عضو بشم خیلی وقته نبودم نمیدونم از خانمای قدیمی اینجا هنوز کسی هست؟ 😔

نیلدا جون بی بی چک امروزمو ببین صبح زدم

واااای خدااااا دیدی چقد پررنگه ماشالله 

مبارکه خوشگل خانوم، ایشالله به سلامتی به دنیا بیاریش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
درد داره ؟عزیزم خیلی حالم بده چرا ما نباید طبیعی باردار بشیم بخدا پول عمل وام گرفتیم دیگه خسته شدم ا ...

نمیدونم عزیزم خودم خیلی غصه میخورم سر این موضوع حتما حکمتی هست ماهم هرچی پول داشتیم پس انداز داشتیم ته کشید دیگه .... 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
منم ۳ بار پانکچر شدم عزیزم .مورفولوژی صفره  الان ۴ تا جنین دارم که باید برم برای انتقال  ...

دوست من همین دفعه بار ۴ انتقالش مثبت شد الان ۵ ماهشه و مورفو شوهرش صفر بود امید داشته باش، فقط این دفعه رفت دکتر ایمنی پیش توکلی تو ابن سینا بهش دارو داد استفاده کرد مثبت شد

منم پیش ظهیری رفتم همه ازش تعریف میکردن ولی من دوبار منفی شدم 

بله منم متاسفانه منفی شدم پیششون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️