2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
۱۴ تا تخمک ۷ تا جنین من رویان بودم کلا بالای ۱۰ تا رو انتقال فرش نمیدن

من خیلی استرس دارم بهم نگفتن حداقل چندتاس که بفهمم.شمام اولین باره انجام میدین؟

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودمم معذب میشم.من ازاون سوسولاش نیستم .میدونی حتی پولای خودمو خرج میکنم.اصلا ازش پول نمیگیرم.خود ...

وای عزیزم چقد درکت کردم منم دقیقا همینم از پول خودم خرج میکنم خودم میرم مطب میام فقط برا رضایت انتقال میاد 

ینی خودم اینطور راحت ترم ... چقد ماها گناه داریم غم همه چی برا ماست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دوستای عزیزم شنبه میخوام برم واسه عمل هیسترو و خراش استرس گرفتم لطفا تجربه هاتون بگین تا قبل عید ۳تو ...

ا چ گرون شدهههه من ۳ دادم 

آلوچه عزیزم اصلا استرس نداشته باش همون روز مرخص میشی درد هم نداره فقط ممکنه تا ی هفته لک ببینی ک نگران نشو خودم خیلی استرس گرفتم لک میدیدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ا چ گرون شدهههه من ۳ دادم  آلوچه عزیزم اصلا استرس نداشته باش همون روز مرخص میشی درد هم نداره ف ...

درد داره ؟عزیزم خیلی حالم بده چرا ما نباید طبیعی باردار بشیم بخدا پول عمل وام گرفتیم دیگه خسته شدم از دکتر رفتن...کاش یه معجزه میشد برامون 

سلام .دوستان خوردن موز ایراد نداره؟ روز پنج انتقالم

سلام عزيزم، يدونه كامل زياده بنظرم، در حد يه كوچولو بخور كه خيالت راحت باشه. منم همه چي دارم ميخورم ولي كم. تنها چيزي كه اصلا نميخورم چاي و آب هويج 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
قربونت عزیزم همچنین شما  شما در چه مرحله ای هستی

منم ۳ بار پانکچر شدم عزیزم .مورفولوژی صفره 

الان ۴ تا جنین دارم که باید برم برای انتقال 

نمیدونم امیدوار باشم یا نه 

فقط میدونم اصلا دیگه توان ادامه دادن ندارم نه از لحاظ روحی و نه از لحاظ مالی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستای عزیزم شنبه میخوام برم واسه عمل هیسترو و خراش استرس گرفتم لطفا تجربه هاتون بگین تا قبل عید ۳تو ...

عزيزم اصلا نترس، عملش مثل پانكچره. من اصلا درد نداشتم.برات وقتي بيهوشي شياف ميزارن.همون روز هم مرخص ميشي. فقط وقتي ميري سرويس روي نواري كه برات گذاشتن، بتادين هست نه خون. يوقت نترسي. من خودم وقتي ديدم خيلي جا خوردم، پرستاري كه همراهم بود گفت بتادينه نترس. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خانما من انتقالم منفی شد بعد چهار روز پریود شدم ولی خونریزیم کمه برا اونای که منفی شدهم اینجور بود؟

همه مثل هم نیستن داروهاتو قطع نکن شاید پریودی نباشه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلاممم عزیزم خوبی? ای جونم قربون نی نی نازت بشم😍😍😍 فسقلی خاله ایشالله کولیک اش خوب بشه

سلام عزیزدلم فداتشم ...ایشالا قسمت خودت بشه یه جفت نینی ناز ولی بدوکولیک ورفلاکس 🥴🥴🥴