2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044589 بازدید | 684400 پست
منم ابن سینا میرم. به سلامتی عزیزم دکترت کیه؟ من دکترم طرازی بود ولی ایشون هیچ وقت شانس من مرکز نبود ...

دکترم افسانه محمدزاده هست شما از ایشون تعریفی شنیدید؟ بسلامتی باردارید الان؟ همسرتون هم تحت نظر بودن؟ میشه یکم به من اطلاعات بدی از اونجا اینکه خود مرکز بهتره یا مطب دکترهاش من مطب دکتر میرم ولی میترسم درست کار نکنن چون توی خود مرکز نیستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مام عزیزم اگه بخوام از زوج بگیرم نزدیک 35تومن هزینه داره با انتقال فریز  اگه بخوام دو تا جنین ...

چقدر هزینه اش بالاست .آخه چه خبره 😔

انشالله که از هر راهی میری به نتیجه برسی عزیزم و به زودی مامان شدنت رو جشن بگیریم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انوکسوپارین همون هپارين هستش ديگه 

نه عزیزمتو یه دسته هستن اما فرق دارن

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خانما من انتقالم منفی شد بعد چهار روز پریود شدم ولی خونریزیم کمه برا اونای که منفی شدهم اینجور بود؟

متاسفم  عزیزم😔😔 برا منم نسبت به پریودیام کم بود 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
منم همینجوری بودم چاره چیه تازه شوهرم هم باهام سر سنگین بود انگار من کار اشتباهی کردم

من شوهرم انقد گریه کرد فک میکرد دیگه نمیشه انتقال بدیم😑😑😑شما چندتا تخمک داشتی شد چندتا جنین؟؟؟ب من گفتن چندروز دیگه بیا بگیم چندتان

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
عزیزم اغلب همون انوکسا رو تا آخر ادامه میدن  اصلا مهم نیست 😉 😉 😉 😉 هر کدوم دکتر صلاح بدونه ...

اخه یه دکتر دیگه رفتم ویزیت شدم ابنو گفت ....دیروزم دکتر خودم گفت اسپرین 36 هفته قطع میشه و انوکسان تبدیل به هپارین ......بعد از زایمان مجدد میتونم انوکسان بزنم .....منم هر چی دکتر صلاح بدونه انجام مبدم ممنونم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
من شوهرم انقد گریه کرد فک میکرد دیگه نمیشه انتقال بدیم😑😑😑شما چندتا تخمک داشتی شد چندتا جنین؟؟؟ب م ...

۱۴ تا تخمک ۷ تا جنین من رویان بودم کلا بالای ۱۰ تا رو انتقال فرش نمیدن

خدایا شکرت