2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
بستگی داره به کیفیتشون منم ۶ تا داشتم کلا ۲ جنین برام شد ولی یکی رو میبینی هر ۶ تاش جنین میشه براش

مرسی عزیزم آخه میگن تخمک باید ۲۳باشه .درسته؟؟؟

من اطلاعاتم ضعیفه. شما باردارید؟ 

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه دکترم داشت امروز سونو می‌کرد ب ماما گفت چیکارش کنیم اینو ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۶ ۱۷ تخمکام بودن گفت شنبه بیا ...

کلا ۶تا تخمک بود؟ احتمالا نگران شده اون بزرگا آزاد بشن گفته شنبه بری عزیزم انشالا هر ۶تاش برات جنین میشه 

کلا ۶تا تخمک بود؟ احتمالا نگران شده اون بزرگا آزاد بشن گفته شنبه بری عزیزم انشالا هر ۶تاش برات ...

آره کلا ۶تا بود.😔کمه نه؟؟؟!! من توانایی هزینه مجدد رو ندارم

شما باردارید؟؟

نه عزیزم من پانکچر کردم هنوز انتقال ندادم هر بار ۴تا تخمک داشتم

خب ۶تا زیاد نیست ولی کاریش نمیشه کرد گلم انشالا کیفیتشون خوبه و مورفو همسرت هم بد نیست همش برات جنین بشه ۶تا خوبه که توکل بخدا

عزییییزم چقدر خوب و مهربونن رشتیا یعنی واقعا اون چند روز از اون صاحبخونه گرفته تا میوه فروشی نونوایی ...

اره خدایی خیلی مهربونن و ساده و مهمون نواز

تعریف دکترت و از کی شنیدی که به خاطرش اومدی اینجا؟ من چون اسمشونو نشنیده بودم 

مرسی از توضیحت بابت دکترت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه عزیزم من پانکچر کردم هنوز انتقال ندادم هر بار ۴تا تخمک داشتم خب ۶تا زیاد نیست ولی کاریش نمی ...

جنیناتون تشکیل شدن؟؟

توکل بخدا پانکچر  درد داشت؟؟

همراه باخودتون بردید؟

سلام کسی بیداره کمکم کنه....برای درمان یوبست چی بخورم؟؟امروز تستم مثبت شده... دیروز تاحالا خ مغذرت ...

برای من کمپوت گلابی و آلو و روغن زیتون تو سالاد خیلی موثره

آب باید خیلی خیلی بخوری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فقط نوشته iga  حالا یه متخصص ایمونولوژ هم نشون میدم. ممنون عزیزم

اینجور که متوجه شدم پنج نوع آنتی بادی در خون وجود داره: (IgA، IgG، IgM، IgE، و lgD) که ایمونوگوبولین نامیده میشن.

در تست ایمونوگوبولین میزان انواع آنتی بادی‌ها در خون مشخص می شود. همانگونه که می‌دانید سیستم ایمنی بدن برای محافظت از آن در برابر باکتری، ویروس و آلرژن، آنتی بادی می‌سازد. بدن برای مقابله با عوامل بیماری زای مختلف آنتی بادی یا ایمونوگلوبولین‌های مختلف تولید می کند. مثلا آنتی بادی آبله مرغان با آنتی بادی سرخک یکی نیست. گاهی بدن سهوا علیه خود آنتی بادی می سازد و با بافت و اندام های سالم مانند عامل تهاجمی بیگانه رفتار می کند. به این وضعیت، خودایمنی می گویند.

• ایمونوگلوبولین A یا (IgA)
    در جداره دستگاه تنفسی و سیستم گوارش و همچنین بزاق، اشک و شیر پستان وجود دارد.

خواهش میکنم❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
جنیناتون تشکیل شدن؟؟ توکل بخدا پانکچر  درد داشت؟؟ همراه باخودتون بردید؟

بله عزیزم از ۴تا ۳تاش جنین شدن گلم پانکچر اصلا درد نداره بیهوشی هیچی متوجه نمیشی بعدش فقط کمی تخمدانت تیر میکشه نه همراه فقط همسرم بود 

اینجور که متوجه شدم پنج نوع آنتی بادی در خون وجود داره: (IgA، IgG، IgM، IgE، و lgD) که ایمونوگوبولین ...

عزیزم شما اطلاعاتتون خیلی خوبه من اینایی که گفتی سر در نیاوردم  یعنی نمی دونم خوبه یا نه  راستش خیلی نگرانم کرده 

سلام کسی بیداره کمکم کنه....برای درمان یوبست چی بخورم؟؟امروز تستم مثبت شده... دیروز تاحالا خ مغذرت ...

شربت لاکسی ژل روزی ۱ قاشق بعد هر وعده غذا 

راه طبيعي اش شب به شب ٢ تا كيوي به عنوان اخرين غذا 

الهی فدای دل مهربونت بشم.....اخه شماها چقد خوبین ....مرسی عزیز دلم که به فکرمی.....چشم حتما به حرفت ...

عزیزم من مورفولوژی شوهرم صفر دی اف بالا دنبال جنین اهدایی هستم درگیر کارای دادگاه اینام 

بچه ها کسی تجربه ای نداره👆👆

عزیرم نگران نباش ماهم همینطور بودیم من یه روز می دیدی سینم سفت و درد میکنه یه روزم شل بود خیلیای دیگه هم همینطور بودن و میومدن تو تاپیک اظهار نگرانی میکردن مثل شما...ولی اصلا چیز مهمی نیست تازه از ۳ یا ۴ ماهگی به بعد دیگه از درد سینه و سفتی خبری نیست دیگه تااا برسه اون آخرا دوباره یکم سینه درد میگیره اونم نه به شدت ماه های اول

من که اینطوریم