2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044673 بازدید | 684402 پست
سلام عزیزای دلم آبجی جونیام من جوابم منفی شد😭😭😭 انشاءالله که خدا با معجزه اش تک تکتونو سورپرایز ...

عزیزدلم انتقال چندمت بود ؟ 

فدای سرت ایشالا انتقال بعدی مامان میشی😍😘 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم چک کردم یه فاکتور هست بنام                   &n ...

واای  این یعنی چی  چزا دکتر چیزی نگفت رنجش 70تا 400 یعنی مشکلی هستش 

اخه دکترمم دید هیچی نگفت 

ب نظرتون به یه دکتر دیگه هم نشون بدم ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما فکر کنم اگه خدا بخواد دوقلو داری  ایشالله به سلامتی بغلشون کنی عزیزم خیلی خوشرنگه لذت برد ...

ممنون عزیزم 

وای از فکر اینکه شاید دوقلو داشته باشم هم دلم یه جوری میشه ، یعنی میشه ، یعنی میشه خدا تلافی این چند سال رو یه جا واسه من دراورده باشه😍

مرسی که این همه خوبی و امید میدی نیلدا جون💋💋💋💋💋

خوبی از خودته ندا جون خلاصه نینیت تو شهر ما به وجود اومده باید هواشو داشته باشیم😂😂

امید الکی نیستا واقعیته تو الان بتات 2 برابرم که شده باشه تو این 48 ساعت  60 و این حدوداست پس بیبی چک هاله میندازه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنون عزیزم  وای از فکر اینکه شاید دوقلو داشته باشم هم دلم یه جوری میشه ، یعنی میشه ، یعنی میش ...

قربون دلت برم چرا نشه واسه خدا کاری نداره که

ایشالله تلافی کرده برات این انتظار سختو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها امروز بایه مارک دیگه دوباره بی بی چک گذاشتم و همون نتیجه😍 شنبه باید ازمایش بدم ، یه سوال اگه ...

چقدم پررنگه ماشالا 😍 

ایشالا به سلامتی بغل بگیری 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
یادمه آنا جون میگفت بتاش سر پسرش فکر کنم 6000 بود باز کامل یکرنگ نشده بود توروخدا به چیزای منفی فک ...

اره واقعا دیگه قول میدم تا شنبه صبر کنم😂😂😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
شما رشت هستی؟؟؟؟

بله عزیزم منم مهر میکرو کردم که منفی شدم عزیزم 

دکترمم ظهیری بود 

یه سوال دکتر تک تک ویزیت میکنه یا چنتا چنتا

خانما من چند روزه حالم بده فکر میکنم عوارض داروهاست 

استرادیول 

متفورمین 

هیدروکسی 

سردرد دارم بیحالم و بی اشتها اصلا دلم غذا نمیخواد حالت تهوع میگیرم وقتی غذا میخورم 

شما هم با داروها اینطوری بودین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بله عزیزم منم مهر میکرو کردم که منفی شدم عزیزم  دکترمم ظهیری بود  یه سوال دکتر تک تک ویز ...

عزییییزم چقدر خوب و مهربونن رشتیا یعنی واقعا اون چند روز از اون صاحبخونه گرفته تا میوه فروشی نونوایی سوپری و .... انگار دوست صمیمیتن شوهرم میرفت خرید هربار با یه موادغذایی جدید میومد میگفت اینو آقاهه بهم داد دستپخت خانوممه بدون هیچ پولی ماهن ماه.محمدتبار سه و چهار نفری ویزیت میکنه تکی نمیکنه عزیزم ولی با این حال برات وقت میذاره اینطوری نیست سریع و تند تند بفرسته بیرون

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نیلو جان روز چندی ؟ چند بود ضخامتت ؟ استرادیول داده بهت ؟ 

روز ۱۳ مصرف استرادیول

ضخامت پنج و هشت

اره خارجی دوتا صبح دوتا شب

در کل میشه ۸ میل

پچ استرادیولم یه روز در میون داشتم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد