2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044664 بازدید | 684402 پست
سلام کسی بیداره کمکم کنه....برای درمان یوبست چی بخورم؟؟امروز تستم مثبت شده... دیروز تاحالا خ مغذرت ...

سلام عزیزم مبارک باشه...شربت لاکسی ژل میتونی بخوری..البته اگه با میوه و مایعات زیاد بهتر نشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کسی بیداره کمکم کنه....برای درمان یوبست چی بخورم؟؟امروز تستم مثبت شده... دیروز تاحالا خ مغذرت ...

انجیر بذار توی آب خیس بخوره بعد بخور هم آبشو هم خودشو

یا کمپوت سیب شنیده بودم. خودمم این چند روز همش میخوردم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزم اصلا نزار یبوستت بدتر بشه دو قاشق روغن زیتون با دو قاشق آبلیمو قاطی کن بخور پشتش هم دو لیوان آب ولرم رو به گرم بخور صبح هم تکرار کن  

الان هم آلو خیس بزار که صبح بخوری 

دوستانی که استرادیول خارجی داشتید ضخامت هاتون رفت بالا؟ من ایرانی پیدا نکردم😢😢

مگه استرادیول ایرانی ضخامت رو بهتر بالا میبره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان من تازه این تاپیکو دیدم .تو سیکل میکرو هستم. دوتا آمپول النوا دورافتاده زدم. روز دوم پری ...

خوبه عزیزم برای میکرو هم ذخیرت خوبه هم مورفو انشالا کلی جنین عالی برات میشن نگران نباش

[QUOTE=190043863]عزیزم من همیشه و همه جا به یاد بچه های این تاپیک هستم و آرزومه که اونام مثل من به خ ...

خیلی خوبه

بخاطر ژلاتینی ک داره بهترین غذاست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها آندومترم رشد نکرد دست از پا درازتر دارم برمیگردم از تهران🤣

عزیزم انشاءالله به زودی قسمتت شه انتقال بدی و لذت مادر شدنو بچشی، نیلو جون پچ استرادیول چجوری استفاده میشه؟ اینو در کنار قرص استرادیول میدن که ضخامت راحت تر بره بالا؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه ۱۲تا تخمک نه ۶تا تخمک داشتم که اندازه هاشون بین ۱۲تا ۱۷بود بنظرتون خوبه؟

بستگی داره به کیفیتشون منم ۶ تا داشتم کلا ۲ جنین برام شد ولی یکی رو میبینی هر ۶ تاش جنین میشه براش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوبه عزیزم برای میکرو هم ذخیرت خوبه هم مورفو انشالا کلی جنین عالی برات میشن نگران نباش

آخه دکترم داشت امروز سونو می‌کرد ب ماما گفت چیکارش کنیم اینو ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۶ ۱۷ تخمکام بودن گفت شنبه بیا پانکچر. یجور انگار ناامید بود دکتر از تخمکام

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.