2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044588 بازدید | 684400 پست
سلام عزیزای دلم آبجی جونیام من جوابم منفی شد😭😭😭 انشاءالله که خدا با معجزه اش تک تکتونو سورپرایز ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم انشالله که دیگه طبیعی باردارشی بعد ای وی اف احتمال طبیعی باردار شدن زیاده 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوووف با هر جواب منفی بچه ها قلبم درد میگیره  نه از روی اینکه ناامیدی باشه ها از اینکه یکم سختی داره و دوباره باید ادم اذیتشه وگرنه الان دیگه هیچ نازایی وجود نداره بعضی ها زودتر و بعضی ها با چنتا انتقال باردار میشن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزای دلم آبجی جونیام من جوابم منفی شد😭😭😭 انشاءالله که خدا با معجزه اش تک تکتونو سورپرایز ...

😭😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

ای وای عزیز دلم خیلی ناراحت شد انشالله که خدا به دلت ارامش بده عزیزم غصه نخور خدا بزرگه فدات شم😔😔😔

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه اصلا درد نداری ایشالله که بخوای جیغ جیغ کنی مگر اینکه بخوای ناز کنی واسه همسر😁😁  منو همسر ...

خخخ نه بابا چه نازی اونم کی همسرمن😁😁😁

توکل بخدای بزرگ. 

ای جون دلم حقم دارید, من تو رو دیدم باورت میشه؟ گاهی میگم ول کنم داروهامو بچسبم فقط بخدا ازش بخوام سوپرایزکنه

سلام عزیزم پنج و هشت  خودشون نچرال پیشنهاد دادن،گفتن ستروتاید بخر از روز ۷ تا ده پریود بزن بر ...

سلام جانم عزیزم خوبی؟ شمام ضخامتت بالانمیره؟ 

به دکترت بگومدل ای یوای شروع کنه چون من سه ماه استرادیول خوردم هیچی به هیچی. 

سیکل ای یو ای هم لتروزل میدن شبی

2تا و3تا سینال75 داشتم من که ضخامت خیلی خوب بالارفت

سلام جانم عزیزم خوبی؟ شمام ضخامتت بالانمیره؟  به دکترت بگومدل ای یوای شروع کنه چون من سه ماه ا ...

هوبی قربونت برم

دستت درد نکنه

جدی؟چند شد آندومترت؟همون سیکل انتقالم دادی؟

ستروتاید که نداشتی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

عزیزم شما مگه بی بی نزده بودی و هاله انداخته بود پس چرا 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
هوبی قربونت برم دستت درد نکنه جدی؟چند شد آندومترت؟همون سیکل انتقالم دادی؟ ستروتاید که نداشتی

فدات عزیزم نه ستروتاید وهاش ام جی و... نداشتم فقط همین دوتا بودن. روز 11پریود8بود که روز14انتقال دادم جالبیش اینجا بود که چون استرس نداشتم چندتافولی بالغم داشتم.