2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
چرا نیلوفر جون؟ چند بود ضخامتت؟  چرا پیشنهاد نمیدی برات سیکل نچرال انجام بدن؟ مهربون جون جواب ...

سلام عزیزم

پنج و هشت 

خودشون نچرال پیشنهاد دادن،گفتن ستروتاید بخر از روز ۷ تا ده پریود بزن برا سیکل نچرال

ولی دارم میام تحت نظر عبدالهیان

خودش کورتاژ کرده خودشم باید جمش کنه😅زنگ زدم گفتم میام پیشت گفت بیا

به دکتر علیرضایی گفتم میرم پیش اون دکتر ببینم هر موقع  آندومترم خوب شد میام برا انتقال

میتونی مهربون رو برام تگ کنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نمیدونم از چیه دقیقا ازروز انتقال درد دارم

نگران نباش بالاخره رحم دستکاری میشه دردش اگر غیرقابل تحمل باشه خطرناکه ولی اگه خیلی شدید نیست اشکالی نداره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم پنج و هشت  خودشون نچرال پیشنهاد دادن،گفتن ستروتاید بخر از روز ۷ تا ده پریود بزن بر ...

منم امروز رفتم پیش عبدالهیان وقت گرفتم قراره تحت نظرش باشم، خیلی تعریفشو کردی منم دیگه هیچ دکتری رو اینجا نمیشناسم

خوب کاری کردی ولی به اونم نچرال پیشنهاد بده عزیزم

@مهربون21  

مهربون جون نیلوفر جونو راهنمایی میکنی چون شمام ضخامتت بالا نمیرفت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عه جدی؟ پس فرق داره هزینش! بعد به نظرت توی کیفیت کار هم تاثیر داره؟ من مشهدم عزیزم

خیلیا اینجا از مراکز دولتی نتیجه گرفتن عزیزم

تفاوت بله تو نظم و انضباط تو رفتار پرسنل مثلا من مجبور بودم هربار خودم به دکتر بگم تو چه مرحله ای هستم، اما ابن سینا شماره پروندتو میزد نتیجه تمام آزمایشات و سونوهات میومد تو کامپیوتر دکتر و اول میخوند بعد با من صحبت میکرد، 

اما یه دکتر معروف تو همون مراکز انتخاب کنی از بابت نوع سیکل هیچ فرقی نداره، مثلا دکتر من هم تو دولتی میومد هم تو خصوصی 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه دیگه نزدم😂😂😂😂😂تا شنبه برم از بدم

میزدی دیگه ندا جون 

مام لذت میبردیم از بیبی چک مثبتت

منم امروز رفتم پیش عبدالهیان وقت گرفتم قراره تحت نظرش باشم، خیلی تعریفشو کردی منم دیگه هیچ دکتری رو ...

دستت درد نکنه عزیز دلم

نیلدا جون تو مگه الان مشکل دیگه ای داری خدای نکرده؟دارویی میخوری؟

اونجا شلوغه یه خورده

من تعریف فکور رو برای بارداری شنیدم

میلانی هم پریناتالوژیسته

انشالله که به بهترین شکل ممکن این روزارو پشت سر بذاری 

نیلدا برام دعا کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سیکلتون کنسل شد یا گفتن ادامه بدین تا ضخامتتون بیاد بالا؟؟

نزدیک ۶ بود

فیلم گرفت واسه دکتر نصر

دکتر نصر گفت نازکه کنسل کرد

سلام عزیزای دلم آبجی جونیام من جوابم منفی شد😭😭😭

انشاءالله که خدا با معجزه اش تک تکتونو سورپرایز کنه🤲🏻🤲🏻🤲🏻 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍