2777
2789
عنوان

خانومایی که شکر گزاری میکنن بیان

49 بازدید | 6 پست

دوستان چطوری باید شمر گزاری هامون بنویسیم فقط باید یه خواستمونو هر روز بنویسیم تکرار کنیم یا میشه امروز یه چیز نوشت فردا چیز چیز دیگ

سلام عزیزم 

من هرروز خواسته های متفاوت مینویسم شایدم مثلا چیزیو خیلی بخوام هرروز تکرارش کنم 

مینویسم مثلا خدایا شکرت که خانواده خوبی دارم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت 

این میشه چیزی که داری و بابتش خداروشکر میکنی

مثلا یه چیزیو نداری مثلا وسیله خونه ای چیزی 

مینویسی خدایا شکرت که یخچال نو خریدیم خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت هرروز صبح که بیدار میشم ده تا مینویسم و خداروشکر میکنم 

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
سلام عزیزم من هرروز خواسته های متفاوت مینویسم شایدم مثلا چیزیو خیلی بخوام هرروز تکرارش کنم مینویسم م ...

نتیجه هم دیدی؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نتیجه داشته عزیزم؟

بله واسه همین یخجال خیلی شکرگذاری کردم تو اوج بی پولی وام کالا دادن بهمون یخچال خریدیم اصلا باورم نمیشه برکت پولمون خیلی زیاده شده کلا شکرگزاری عالیه 

شکر نعمت نعمتت افزون کند❤

نتیجه هم دیدی؟

اره عزیزم نتیجه دیدم چون اعتقاد داشتم این واقعیه باید قلبا قبول داشته باشی صرفا فقط برای داشتن چیزی خداروشکر نمیکردم این شکرگذاری بهم آرامش میداد بعد چند ماه دیدم واقعی اینایی که خداروبابتش شکر کردم داره اتفاق میفته مثل یک معجزه