2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تورک جونم خوبی دخترو پسرت خوبن؟!!!!

ی سوال داشتم ازت و بقیه

من میخام عمل بینی انجامبدم ک ازمایش خون نوشت وانجام دادم...دو تا از فاکتورام پایینه،نگران شدم...ی راهنمایی کنید کسایی ک میدونید.عکسش میزارم.ممنون

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
قربونت عزیزم توکل به خدا انشالا بزودی شما هم مامان میشی بله مدلهای مختلف داره این هیسترو رو بعد&nbs ...

ااا مرسی گلم از راهنماییت. حتما پیشنهاد میدم بهشون از شانس من باید جابه جا هم بشم از طرفی هم‌نمیدونم عمل بشم میتونم کاری انجام بدم میدونی همه چیم تو هم گره خورده هنوز خونه هم پیدا نکردم.خدا فقط کمکم کنه خیلی ذهنم درگیره این روزا التماس دعا گلم مرسی از راهنماییت الهی خیر ببینی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها آمپول آنوکسا رو هواشو چه جوری میگیرید توی برگش گفته نیاز نیست هوا رو بگیرید ولی خیلی توش خالی ...

نیاز به هواگیری نداره گلم همونجوری بزن.

نه بابا اون طوري هم نيست حساب كن هر انتقال ٥ دقيقه باشه  گفتن كلا ٤٠٠ انتقال روزي ٤٠٠ انتقال مگ ...

منشی مطب گفت منم مثل تو تعجب کردم .. فکرشو بکن تا 12 شب سونو دارن میکنن .. حساب کن روزای عادی تا 7مام باز بود

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
تو سونو هم مينويسن والا دوستام كفتن به ما كفتن سه خطي 

3 خطی عالیه تو بچه اولته؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
ااا مرسی گلم از راهنماییت. حتما پیشنهاد میدم بهشون از شانس من باید جابه جا هم بشم از طرفی هم‌نمیدونم ...

عزیز دلم درکت میکنم منم اسفند موعد جابجایی خونم بود با اون اعصاب داغونمون کشش نداشتم همه چی بهم ریخته بود ولی انشالا زودتر جابجا میشی با خیال راحت ادامه میدی گلم عجله نکن 

من انشالا سه‌شنبه میرم هیسترو فک کنم نقاهت یکی دو روزه هست بعدش میام بهت میگم  

ان شالله با مثبت بیای 😍

الهی آمین انشاءالله بادعای خیرت😘

انشاءالله مثبتیه هممون🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشالله که خوش خبری گلم الهی آمین  

فدات بشم مامان سارا انشاءالله هممون عیدیمونو بگیریم بحق فاطمه الزهرا🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیز دلم درکت میکنم منم اسفند موعد جابجایی خونم بود با اون اعصاب داغونمون کشش نداشتم همه چی بهم ریخت ...

ایشالله خیر باشه برات گلم دست خدا به همراهت فقط یه چیزی مگه نگفتی چهارسال پیش هیسترو کردی دوباره برای چی؟ مگه مشکلات برمیگرده؟ یعنی این عمل فایده نداره همیشگی نیست؟ ببخشید خیلی امروز اذیتت کردم با سوالام 

همچنین برای تو عزیزدلم. انشاالله خدا قسمت همه کنه.. 

عزیزم رفتی آزمایش بدی؟