2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044747 بازدید | 684407 پست
مرسی عزیزم...بچها من اینقدتواین ۵سال زجرکشیدم ک بخام براتون بگم میگید چجوری تحمل کردی...۳تاجنین بیشت ...

بخدا توکل کردی خدا هم هدیشو داد ان شالله خدا شما و بچه رو حفظ کنه بسلامتی زایمان کنی. ان شالله نصیب همه منتظرا

خدایا شکرت
مال من البرزه پس نگیرم. البرز دارو هم هواش زیاده اون موقعه هم نمیگرفتی هواشو

نه عزیزم هواگیری نمیخواد

این جدیده اسمش نمویدونم چیه اما خیلی بیشتر از البرز دارو هوا داره اما بازم کامل میزنم گفتم اگر تا اخر نزنی ممکنه یکم از دارو بمونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همتون ممنونم ببخشید که تک تک جواب خوبیای بی اندازتون رو ندادم ترسیدم شلوغ شه تاپیک حوصله سربر باش ...

لطفا با این حال خوبت برام دعا کن 

تصمیم دارم اگر تونستم از فردا که انتقال دادم نیام تو سایت مگر مشکلی پیدا کنم که به کمک دوستان احتیاج داشته باشم 

این دوروز که جواب مثبت بچه ها رو دیدم هیلی حالم بهتر شده 

فیبرومت مگه چقده؟؟

گفت دقیق نزدیک اونجایی که باید جنین لانه گزینی کنه 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
نه عزیزم خواهش میکنم اصلا اذیتی نیست بله چسبندگی و پولیپ همیشه ممکنه مجدد ایجاد بشه ولی سپتوم ...

الهی که خیر باشه برات عزیزم و با اولین انتقالت باردار بشی اونم یه بارداری بی دردسر و عالی ایشالله🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
دفعه دوم چقدر شد؟  من روز ۱۴ بتام ۱.۲ بود بهم گفتن تکرار کن  روز ۱۶ بتا ۲.۶ بود ینی می ...

دفعه دوم 23 بعد دوباره تکرار کردم شده بود ۱۷ باز واست کردو  تموم شد دیگه . والا من خیلی اطلاعات دقیقی راجع به این موضوع ندارم ولی اگه بهت دکترت گفته ادامه بدی حتما ادامه بده الهی بحق علی خیر باشه برات و باردار باشی.

سلام سمر جون  عزیزم خیلی تو فکرت بودم واقعا ناراحت شدم منم منفی شدم این‌بار ایشااالا نوبت ما ه ...

ای جانم مرسی عزیزدلم ، واقعا متاسفم که منفی شدی خیلی سخته واقعا فقط خدا به داد دلمون برسه ایشالله هرچه زودتر.

شما کی منفی شدی داروهاتو قطع کردی پریود شدی؟ من متاسفانه ذهنم خوب کار نمیکنه یادم نی دفعه اول که منفی شدم چقد بعد پریود شدم فکر میکنم پنج روز شایدم دیرتر نمیدونم. دفعه چندمت بود و میخوای اینسری چکار کنی برای شانس بیشتر؟ من میخوام پیشنهاد هیسترو بدم نمیدونم سردرگمم نمیدونم چکار درسته که اونو انجام بدم.

من ۲۹ هم آزمایش دارم. دیگه هفته دوم هفته استرسی میشه. ان شالله خدا دلمون رو شاد کنه. خستگی ها ازتنمو ...

ايول باهميم😍 انشاالله عزيزم🌷 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیز دلم درکت میکنم منم اسفند موعد جابجایی خونم بود با اون اعصاب داغونمون کشش نداشتم همه چی بهم ریخت ...

عزیزم شما چند پریودت داری میری واسه هیسترو و گفتن بهتون چند ماه بعدش انتقال میدن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم