2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044651 بازدید | 684401 پست
سلام دخترا من چهارشنبه آی یو آی دارم برا بار سوم😔😔😔😔😔 اینقدر التماس دکتر کردم میکرو بنویسه نکر ...

ای یو ای که دردسرش کمتر. فکر کردی ای وی اف اولین انتقال اوکی میشه. برو خداروشکر کن که سه بار ای وی اف نشدی و منفی بشه. این بار هم با روحیه برو ایشالا ای یو ای برات اوکی میشه. تو هزار قدم سالم تر و وضعیت بهتر ماست که برات ای یو ای تجویز میشه. کاش من جای تو بودم

سلام دوستای خوب و مهربونم  آزمایشم مثبت شد عددش 440  با قلبای مهربونتون دعا کنید تمام مر ...

نیلدا جون این سه سال مشکلت از چی بود؟ که خدا روشکر الان طبیعی باردار شدی؟ ایشالا که به امید خدا نه ماه زیبا گشت سر بذاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره لازمه منم دادم خوب بود ولی شوهرم پایین تر از رنج بود دکتر چیزی نگفت

سلام ازمایشtpo برای چیه.. من دیروز رفتم دکتر ایمونولوژی گفتم آزمایش های ایمنی برام بنویس یعد آزمایش زیر رو نوشت و گفتم همسرم چیزی نباید آزمایش بده. فت چون فامیل نیستید نیازی نداره. 

Gga

Ggm

Tg1. TGG2. TGG2 TGG4

ANA....  DNA

CD3. CD4 CD8. CD16. CD56

LUPUS. ANTIAGHT

ANTIB2CP, AB

ANTI GRADIA.. 

بچه ها بعضی اسم ها رو نتونستم خط دکتر رو درست بخونم ممکنه اشتباه نوشته باشم. آیا آزمایشی هم بوده که باید همسرم میداد؟ 

سلام دخترا من چهارشنبه آی یو آی دارم برا بار سوم😔😔😔😔😔 اینقدر التماس دکتر کردم میکرو بنویسه نکر ...

عزیزم یه نصیحتی کنم وقتتو با ای یو ای هدر نده و تخمکاتو از بین نبر ای یو ای یبار نشد دیگه این کارو نون البته ایشون دکترن و دانششو دارن اما خیلیا بیخودی هزینه ای یو ای دادن و اخرش با ذخیره پایین تخمدان وارد سیکل ای وی اف شدن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوستای خوب و مهربونم  آزمایشم مثبت شد عددش 440  با قلبای مهربونتون دعا کنید تمام مر ...

وااااااای خدااا خیلی خوشحال شدم انشالله که ۹ ماه دیگه خدا نی نی تو صحیح و سالم بذاره تو بغلت😍😍😍😍😍

خب دکترت رو عوض کن دکترت کیه برو مراکز ناباروری 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

از همتون ممنونم ببخشید که تک تک جواب خوبیای بی اندازتون رو ندادم ترسیدم شلوغ شه تاپیک حوصله سربر باشه

برای همتون این حال و روز و آرزو میکنم مادر شدن همتونو ببینم ذوق کنم

@sarvesahi  

@elijoon26611  

@پشمالووو  

@tamana366  

@رزقرمزرنگ  

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوستمون nedajooonهم بی بی زدن یه هاله افتاده ایشالا که مامان شدن 😍 پشمالو هم متاسفانه منفی شدن بحق ...

مرسی عزیز دلم محتاج به دعاهای شما دوستان با قلب مهربونتونم

نیلدا جون این سه سال مشکلت از چی بود؟ که خدا روشکر الان طبیعی باردار شدی؟ ایشالا که به امید خدا نه م ...

من خودم آندومتریوز کف لگن و روده ها

لوله مسدود سمت راست

مشکل ایمنی

همسرم مورفولوژی صفر حرکت a هم صفر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزانم الهی قربونتون برم مامان سارا اومد با جوجه هاش. خدا رو هزار مرتبه شکر دوتا جنین بودن یکی ...

واقعاااااا؟؟؟؟خدایا شکرت اینکه عالیه باورت میشه اشکم دراومد چون دقیقا شرایطت مثل من بود خیلی برات غصه میخوردم وقتی گفتی یه جنین دقیقا یاد همون روزی افتادم که دکترم گفت فقط یه تخمک دارم دنیا رو سرم خراب شده بود.خیلی خوشحال شدم انشالله سفت بچسبن به دلت تا ۹ ماه😍😍😍

عزیزم ببخشید بخدا اینقدر سوال میپرسم 😐 گلی شما برای این عدد ۸۰چه دارویی خوردید ؟تاچندمدت؟

برای این عدد هیچی عزیزم هنوز قرصمو شروع نکرده بودم

دکتر توکلی گفت پریود شدی با ال دی قرص هیدروکسی کلروکین شروع کن که به اونجا نرسید 

اما برای انتقال اسفندم از 20 دی ماه پردنیزولون مصرف کردم تا 25 بهمن

سلامم عزیزم تبریک میگم صدای قلب نازشون روشنیدی, ایشالله120سال بتپن براتون😍😍😍😁😁😁 مگیما اندو خی ...

سلام عزیز دلم .قربونت بزم. آره رفتم شنیدم یه کم خیالم راحت شد.آندو عزیزم بیماری بدی هست ولی نه تو سن مادر اینا که دیگه بچه نمیخوان.تو سن پایین خیلی مشکل ایجاد میکنه و مهمترینش هم نازایی هست.چسبندگی و کیست و درد و نازایی داره.تو سن مامان اینا که دیگه بچه نمیخوان میتونن جلوش رو بگیرن با قرص های جلوگیری .یا اینکه یائسه میشن و خوب میشن انشاالله

هیستروسکوپی هم خیلی عمل راحتی هست اصلا استرس نداشته باش ربطی هم به آندو نداره.حتی خیلی ها بی مشکل این عمل رو انجام میدن.یه جورایی هم تشخیصی و هم درمانی هست