2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044756 بازدید | 684409 پست
انشاالله عزيز دلم، مرسي از دعاي قشنگت، انشاالله شما هم آخرين باري باشه كه انجام ميدي و تموم بشه دورا ...

اااا پس به عکس رنگی هم اطمینانی نی. اگه دکترم پیشنهاد بده حتما انجام میدم انشالله خیره چی بگم هزینه هیسترو زیاده؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
قربونت عزیزم اول بهم گفتن ناشناخته با اینکه این همه سونو و ازمایش و عکس رنگی دادم اینجا که اومدم گفت ...

منم سالم سالمیم .. دعا کن بگیره ای وی افم 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اااا پس به عکس رنگی هم اطمینانی نی. اگه دکترم پیشنهاد بده حتما انجام میدم انشالله خیره چی بگم هزینه ...

سمر جان گرید جنین هات چی بود؟ 

پرسیدم هیسترو تو مام بین ۳/۵ تا ۶ تومن هست بستگی به کارش داره پولیپ کمتره سپتوم گرونتره

دکتر میگه خیلی از چسبندگی ها و سپتوم رو عکس رنگی نشون نمیده فقط با هیسترو مشخص میشه

آبجی گلام رفتم آزمایش دادم گفت جوابش بعدازظهر آماده میشه 

انشالله به سلامتی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اااا پس به عکس رنگی هم اطمینانی نی. اگه دکترم پیشنهاد بده حتما انجام میدم انشالله خیره چی بگم هزینه ...

فك كنم عكس رنگي فقط شكل رحم و بازبودن لوله هارو مشخص ميكنه. فك كنم ٢/٥ شد.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه آمپول پروژسترون براچی میدن؟

عامیانه جای بچه رو سفت می کنه. از اواسط دوره پروژسترون شروع به بالا رفتن می کنه تا بارداری رو حفظ کنه بعد تشکیل جنین پروژسترون بیشتری ترشح میشه سیکل ای وی اف پروژسترون از قبل میزنن که این وضعیت درست کنن

خدایا شکرت
از وقتی انتقالم منفی شد از خواب غذا افتادم باز از دوباره شروع کنم همش ترس نشدن دوباره دارم احساس میک ...

عزيزم با ناراحتي و غذا نخوردن، فقط خودتو فرسوده ميكني. براي شروع بايد به خودت برسي و تقويت بشي. بچه هامون خيلي خوشبختن چون ماماناي قوي و پرقدرتي دارن كه كم نياوردن براي بدست آوردنشون. 

منم سري اول كه منفي شدم شكستم. بعد ديدم هم خودم هم زندگيم داره داغون ميشه بخاطر هيچي. هميشه به اين فكر كن كه وقتي بله گفتي سر سفره عقد، به همه چي بله گفتي، هم سختيا، هم شيريني هاي زندگي. پس عزيزم از هفته جديد، خودتو جمع و جور كن و با انرژي تلاش كن براي زندگي سه نفره😍 

خيلي حرف زدم ميدونم😅

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سمر جان گرید جنین هات چی بود؟  پرسیدم هیسترو تو مام بین ۳/۵ تا ۶ تومن هست بستگی به کارش داره پ ...

همشون آ بودن گلم بغیر سه تاشون که ب و آب بودن.

خوب یعنی بعد عمل مشخص میشه چی داشتیم درسته؟ بعد معمولا چه موقع از سیکل انجام ميدن هیستری رو؟ 

و اینکه خود دکترمون انجام میده مثلا من دکترم علیرضایی هستن خودشون انجام ميدن هیسترومو  تو همون مام؟

ممنون میشم ج بدی عزیزم مرسی.

البته من اصلا هنوز نمیدونم بهم پیشنهاد هیسترو ميدن یا نه ولی میخوام هرکاری لازمه بگم انجام بدن

در اندک من تویی فراوان یارب..
400نفر چیه دختر روزی 400تا وحشتناک شلوغهههههههههههههه.. خدا رحم کنه

نه بابا اون طوري هم نيست حساب كن هر انتقال ٥ دقيقه باشه  گفتن كلا ٤٠٠ انتقال روزي ٤٠٠ انتقال مگه قصابيه😂😂 روزي فوقش ٨٠ نفر