2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044754 بازدید | 684409 پست
همشون آ بودن گلم بغیر سه تاشون که ب و آب بودن. خوب یعنی بعد عمل مشخص میشه چی داشتیم درسته؟ بعد معمو ...

سلام عزيزم حتما انجام بده الان هر انتقال تو مام حساب كني ٥ تومن هزينه داره ديگه به جز دارو واسترس هاش ، راستي فقط ميدونم گفتن تو سونو شون چسبندگي رو نشون ميده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم حتما انجام بده الان هر انتقال تو مام حساب كني ٥ تومن هزينه داره ديگه به جز دارو واسترس ها ...

بمن که تا الان هیچی نگفتن همیشه هم از رحمم تو سونوها  تعریف کردن چه مرکز مام چه جاهای دیگه که رفته بودم تو این مدت ،نمیدونم دیگه بحث شانس هر دفعه چهل درصدی هم هست ديگه نمیشه لزوما عیبی گذاشت ولی صدرصد 

اگه دکتر لازم بدونه حتما انجام میدم به هر حال هیسترو برای تشخیص و محکم  کاریه دیگه توکل بخدا التماس دعا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
تو سونو هم مينويسن والا دوستام كفتن به ما كفتن سه خطي 

خوب لابد سه خطی بوده دیگه گلم بمنم سه خطی گفتن و بهمم  نشون دادن هر سه خطو کاملا واضح بود. ببین اکثر کسایی که میان آی وی اف میکنن خودشون اوکی هستن و مشکل از آقایون هست در اکثر مواقع

دوستان کسی نبوده بعد از بتای منفی باز بهش بگن ازمایش بده؟

اگر بتا مشکوک باشه میگن باز ۴۸ ساعت بعد تکرار کنی مثلا من انتقال اولم بتام ۱۷بود اگه اشتباه نکنم و گفتن تکرار کنم 

همشون آ بودن گلم بغیر سه تاشون که ب و آب بودن. خوب یعنی بعد عمل مشخص میشه چی داشتیم درسته؟ بعد معمو ...

عزیزم معمولا وسط سیکل خود دکترت انجام میده 

آره هیسترو چون دوربین میفرستن داخل دقیقتر از همه هست سونو و عکس هرچقدر هم دقیق باشه باز همه چیز رو نشون نمیده

عزیزم معمولا وسط سیکل خود دکترت انجام میده  آره هیسترو چون دوربین میفرستن داخل دقیقتر از ...

یعنی پریود که تموم بشه هیسترو میکنن درسته؟ 

فکر میکنم خراش با هیسترو مورد قبول تر باشه تا خراش سرپایی درسته؟ 

به دکترم حتما پیشنهاد میدادم تا ببینم چی میگن و خدا چی میخواد انشالله عزیزم با همین انتقالی که پیش رو داری مادر بشی به امید خدا💙💚

عزیزم مامان ماهک جون پسرشو به دنیا اورد جنینش چهار روزه بود تو رو خدا خودتو درگیر نکن انشالله مثبتی

چشم گلم انشالله مال منم مثبت بشه مرسی که هستید❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یعنی پریود که تموم بشه هیسترو میکنن درسته؟  فکر میکنم خراش با هیسترو مورد قبول تر باشه تا خراش ...

قربونت عزیزم توکل به خدا انشالا بزودی شما هم مامان میشی

بله مدلهای مختلف داره این هیسترو رو بعد تموم شدن پریود انجام میدن بنظرم خودت پیشنهاد بده

موضوع فقط خراش نیست خراش سرپایی مول سونو میمونه دوربین نداره

من ۴سال پیش هم هیسترو شدم فیلمش رو به خودم دادم سپتوم و کلی چسبندگی داشتم که هیچ سونویی نشون نداده بود