2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم ممنون عزیزم واسه پانکچر ۵روز قرص لتروزول مصرف می کنم. وروزی ۲تا هاش ام جی. روز ۹ باید برم سونو ...

عزیزم اگر قرار بود با علائم بفهمن چه قدر اثر داشته دارو ها که سونو تجویز  نمیشد 

توکل به خدا

آره گفت اسماشون رو بهار و خسرو شاهی و ونک و چندتا دیگه ک خصوصیت زنگ زده گفتن ۳ونیم تا ۴تومن میشه وال ...

عزیزم من شنیدم سازمان انتقال خون که برج میلاد هست به قیمت دولتی بعضی از این آزمایش ها رو انجام میدن حتما سوال کن بزن سایت انتقال خون تهران برات میاره

فردا میشه ۱۶ آخرین روزمه

عزیزم بحق این شبهای عزیز ک مثبتی...واقعا هیچکس اندازه ی ما سختی نمیکشه خداجواب سختیایی ک کشیدمو انشالا با ی بتای خوب وبالا میده

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم بحق این شبهای عزیز ک مثبتی...واقعا هیچکس اندازه ی ما سختی نمیکشه خداجواب سختیایی ک کشیدمو انشا ...

الهی آمین...واقعا حقمون نیست انقدر سختی ومشکلات از غروبی یه استرس وترسی گرفته منو حد نداره اصلا دلِ رفتن ندارم میترسم از اینکه آزمایشم منفی باشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکتر خادم رو میشناسی؟ عزیزم جایی هست که هزینه آی وی اف کمتر بشه؟ یا همه جا یه اندازست؟

بیمارستان های دولتی هزینه ivf کلا با داروها حدود 5 تا 6 تومن میشه

تهران چنتا بیمارستان هست اطلاعات زیادی ازشون ندارم 

محب یاس، طالقانی، امام خمینی، و آرش فکر کنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم من دوتا جنین فرش چهار روزه انتقال دادم الان یکم توی نی نی سایت گشتم دیدم هیچکس چهار روزه انتقال نداده من خیلی نگرانم همه یا سه روزه بودن یا ۵ روزه میشه کمکم کنی؟

دوستای گلم هر کسی میدونه جواب بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@زینبی_بابا     سلام عزیزم من دوتا جنین فرش چهار روزه انتقال دادم الان یکم توی نی نی س ...

آنا جون دخترشون رو 4 روزه انتقال دادن که بهش میگن جنین مورولا

لطفا بیخیال نینی سایت و این چیزا باش هرچی جنین بیشتر تو انکوباتر زنده بمونه یعنی جنین بهتریه چرا وقتی بلاست میکنن یه سری جنینا از بین میرن چون ضعیفن و توانایی رشد تو دستگاه رو ندارن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه گلم فقط iga یه مقدار تو رنج نیست 😉 😉 😉 تفسیرش هم با ایمونولوژیست 

مرسی گلم دکتر طرازی دید چیزی نگفت ولی تو گوگل زدم نوشته برای کروناست حالا نمی فهمم یعنی چی بالاست 

ممنون باز این سری برم از دکتر میپرسم