2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044803 بازدید | 684411 پست
گلم اون روز که من رفتم خلوت بود به نسبت . نمیدونم همون روز که شما میرید دکتر مظلوم فر هم هستن تو مرک ...

من صبح نوبت گرفتم 

یعنی دکتر اطرج خوب نیست ؟؟؟اون مخصوص ناباروری مردان هست که 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمر جان اسپرم همسر منم حرکت آ صفر هست پس چرا بهمون ‌گفت چند ماه طبیعی اقدام کنید؟ به نظرت هیچ فاید ...

من دلم نمیخواست وقت تلف کنم ولی همین برام سوال شده بود که اسپرم ضعیفه چطور با خوردن لترزول من طبیعی باردار بشم من که خودم هر ماه فولیکول غالب دارم و اوکیه نیازی به قرص ندارم دکتر جنتی بهم توضیح دادن که در واقع با دادن قرص به شما تلاش میکنم تخمک کاور کنه مشکلات اسپرمو  و خودش جذب کنه بعد گفتن در تعداد بالا اسپرم این صفر درواقع صفر مطلق نیست و توش پیدا میشه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
مظلوم فرد اسمش عزیزم 

بله گلم بعدا دوستمون گفت یادم اومد متاسفانه امروز رو فرم نیستم یکم سر درد دارم ذهنم خوب کار نمیکنه. ولی مرسی گلم که گفتی

من صبح نوبت گرفتم  یعنی دکتر اطرج خوب نیست ؟؟؟اون مخصوص ناباروری مردان هست که

چرا گلم خوبه ولی برای اینکه مطمئن شی تو پیج دکتر علیرضایی پیام بده بپرس که یوقت نگن باید با مظلوم فرد ویزیت بشی. البته بعید میدونم همچین حرفی بزنن ولی باز کار از محکم کاری عیب نمیکنه.

چون دیدم تمام دوستانی که پیش دکتر علیرضایی رفتن پیش دکتر مظلوم فرد ویزیت شدن بخاطر این میگم نکنه یوقت...

شایدم اصلا هیچ ربطی نداشته باشه به هر حال دکتر اطرج هم دکتر خوبی باید باشن.

قربونت برم عزيزم بزودي قسمت خودت انشالله❤️

مرسي عزيزم انشاالله😘 تازه فردا روز هشتم انتقالمه🤦🏻‍♀️ نميگذره😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره قربونت برم اول نمیخواستم بذارم تا سونو قلب اما چون همیشه از تیکر بقیه ذوق میکردم و لذت میبردم خو ...

خيلي كار خوبي كردي، من واقعا ذوق كردم تيكرت رو ديدم😍 انشاالله به سلامتي باشه و دل خوش🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️