2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044394 بازدید | 684384 پست
عزیزای دلم دوستای خوبم از همتون بابت دلداری هاتون  ممنونم ببخشید که تک تک ریپلای  نکردمتون ...

عزيز دلم چقد خوشحالم كه روحيت خوبه و خودتو نباختي😍 انشاالله به زودي حاجت روا بشي🌷 خيلي التماس دعا عزيزم😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرا که راضی نیستن ولی ما راضیشون میکنیم بالاخره😉😉

😂😂😂

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
من از دوباره باید کل مراحل ای وی اف شروع کنم جنین ندارم خیلی حالم بده    

عزیز دلم از دست ما فقط تلاش کردن بر میاد نتیجه دست خداست انشالله خدا جواب تمام تلاش هاتو بده و همین ماه طبیعی بهت یه نی نی ناز بده

الان ۳۶ و ۵ روزم..‌.هفته پیش ۴شنبه رفتم سونو که دکترم قد و وزنشو اندازه نگرفت شنبه وقت سونو دارم قرا ...

شما هم آی وی اف کردین ؟  برای همه منع رابطه هست یا نه بستگی به شرایطه ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
من خ ب دکترم اصرارکردم بیهوشی گفت اصن لازم نیست..ولی خ حس خوبی بود وقتی جنینارو گذوشت داخل گریه کردم ...

درد نداشتی ؟ من سر iui کلی درد میکشیدم برای همین خیلی میترسم

سلام من دوتا سقط داشتم یکیش ۸هفته یکی ۱۸هفته ک دومی هیدروپس هم شده بود و دوتاشون ایست قلبی رفتم دکتر عارفی برام کاریوتایپ و آزمایشات ایمنی و انعقادی نوشت کاریوتایپ رو رفتم اکبر آبادی ۸۰تومن انجام دادم، کسی میونه کجا میتونم دولتی آزمایشات رو بدم سی دی مارکرا و تورچ هم جزشونه

سلام خانم ها, وقت همگی بخیر

من سوالی داشتم, این تاپیک رو بهم معرفی کردن, امیدوارم در کنار شما جواب سوالاتم رو بگیرم 

200 صفحه پایانی حدودا خوندم ولی نمیدونم بازم سوالم مربوط به این تاپیکه

ممنون میشم راهنماییم کنید

6 سال از ازدواج کردم , پریودهای خیلی نامنظمی دارم,  قصد دارم باردار شوم ولی اگر خدا بخواهد دوقلو 

ایا دکتری این کمک رو میکنه؟ 

عزیزم شوهرت دوباره آزمایش داد؟نتیجه چطور بود؟

نمیدونم عزیزم پیامم ماله خیلی وقته همسرم یه بار دیگه آز داد که تغییری نکرده بود. الانم که انتقال دادم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من از دوباره باید کل مراحل ای وی اف شروع کنم جنین ندارم خیلی حالم بده    

ناراحت نباش اینقد تلاش میکنیم تا ما هم مامان بشیم فدات شم انشالله که این بار آخرته شایدم خدا معجزه کرد برات و طبیعی مامان شدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤