2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044544 بازدید | 684395 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالا هرموقعی که بهترین زمانشه زایمان میکنی . نیم ساعت خوابیدن دیگه میشه آرزوی بزرگ 😆 روزهای اول خ ...

ممنون عزیزم انشاالله

وااای دلپیچه خیلی بده من انقدر از همین کولیک و دلپیچه میترسم متاسفانه اکثر بچه ها هم دارن...

خیلی زمان خوبی زایمان کردی عزیزم وزن نی نیت هم خیلی خوب بوده خداروشکر،،،اتفاقا منم خیلی دوس دارم توی ۳۸ هفته زایمان کنم، تا ببینم خدا چی میخواد...فقط امیدوارم وزن بچه تا اون موقع خوب باشه

سلام دوستای عزیزم روزتون بخیر.

یه مدتی نبودم واقعا درگیری داشتم انشالله تو این مدت تمام کسایی که با من انتقال داشتن مثبت شده باشن.

من الان رفتم آزمایش دادم هنوز جوابمو نگرفتم انشالله ساعت سه به بعد آماده میشه ولی خوب میدونم که منفی هست چون صبح بی بی زدم و منفی بود امروز سیزدهم انتقالمه دیگه گفتم زودتر بدم تا داروهامو قطع کنم.

امیدوارم هرکی انتقال میده مثبت بشه و اصلا طعم منفی رو نچشه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
والا من از شهرستان اشنا داشتم برام گرفتن...شیراز ی داروخونه بود فقط دوسه ورق بهم داد

اسم داروخانه چی بود؟چند روز دیگه انشاءالله وارد سیکل انتقال میشم، باید استرادیول مصرف کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
یعنی درد و حساسیت سینه هم نداشتی؟ اخه میگن یکی از بارزترین علائم بارداری درد سینه هست من با این تی ...

نه عزیزم هیچ علامتی نداشتم ، تازه بعد یک هفته که آزمایشم مثبت شد، یه خورده حالت تهوع گرفتم که از اون موقع به بعد هی زیاد شد ، تیر کشیدن واژن هم طبیعیه چون عوارض داروهاست بهش توجه نکن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم عزیزم چرا آخه این همه استرس دادن بهت، فشارت چی اونم نرمال بود؟ اگر نرمال بود دیگه اصلا بهش فکر ...

زينب جون چيزي از تاثير منفي عطسه روي لانه گزيني تو روزاي اةل انتقال شنيدي تا به حال؟

ببخشید عزیزم که من جواب میدم. برا من هیچ وقت نگفتن عفونت دارم یا نه. تازگی قبل ماه رمضان رفتم مطب ما ...

اره عزیزم عفونت جلوی لانه گزینی رو میگیره وقتی بطور کامل خوب شدی انتقال بده

مرسی ک جواب دادی. دیشب داشتم یه مطلب میخوندم برام سوال شد یعنی توی سونو مشخص نمیشه. پس اینجور ک میگی با سونو مشخص نمیشه

پس دفعه اخر چجوری متوجه ی عفونت شدن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستای عزیزم روزتون بخیر. یه مدتی نبودم واقعا درگیری داشتم انشالله تو این مدت تمام کسایی که با ...

سلام سمر جون نبودی نگرانت بودیم، عزیزم انشاءالله که بحق این ماه عزیز با آزمایش مثبت میای و خوشحالمون می کنی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستای عزیزم روزتون بخیر. یه مدتی نبودم واقعا درگیری داشتم انشالله تو این مدت تمام کسایی که با ...

توکلت به خدا باشه دوست عزیز

حتما بهمون خبر بده انشاالله که مثبت شده

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
بچه ها توروخدا بگيد ان تي عددش ١/٩ باشه خطرناكه؟😭😭😭😭دارم دق ميكنم خواهش ميكنم اگر ميدونيد بگيد😔 ...

وا. ۱.۹ که رنج نرماله. زیر ۲ اوکیه دیگه. مگه رادیولوژیست بهت نگفت؟؟ مال من یکیش فکر کنم ۱.۷ بود. دکتر گفت زیر ۲ اوکیه. تازه خیلی ها میگن زیر ۳.

کسی مگه ترسوندتت؟؟