2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
دارچین جوننننم.هنوز باورم نمیشه خواهر.آخه هم خونریزی داشتم4روز پیش.همه یه کم لکه بینی صورتی دارم.اما ...

همه مون همین بودیییم. باورمون نمیشد. ولی نتیجه اش شد یه فسقلی تو دلمون یا بغلمون. الهی شکر. اگه بدونی چقد خوشحال شدم ❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه مون همین بودیییم. باورمون نمیشد. ولی نتیجه اش شد یه فسقلی تو دلمون یا بغلمون. الهی شکر. اگه بدون ...

قربونت برم مهربون دعا کن همه چیز خوب پیش بره

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم عزیزم چرا آخه این همه استرس دادن بهت، فشارت چی اونم نرمال بود؟ اگر نرمال بود دیگه اصلا بهش فکر ...

سلام زینبی جون

دیروز من یه استرس خفنی کشیدم سر این فشار. با اینکه دیگه به غذاهام نمک نمیزنم. دیروز تو مطب فشارم ۱۴ روی ۹ بود. چندین بار فرصت دادن و فشار گرفتن. کماکان بالا بود. قبلش آز دفع پروتیین اورژانسی داده بودم. نتیجه پروتیینش خیلی خوب بود اما کراتنین هم خیلی پایین بود و نسبتش شد ۰/۲۷ که دکترم گفت اوکیه. ولی لب مرزه. برو اگه سردرد یا درد سردل داشتی اورژانسی برو بیمارستان. 

صبح فشارم ۱۳ روی ۸.۵ بود (فشار نرمالم از بعد بارداری همینه) حالا فردا میخوام برم دکتر قلب و احتمالا ازش بخوام قرص فشار بده بهم. 

من نمک رو از غذای خودم حذف کردم، منتها پریشب برگر از بیرون گرفته بودیم. ممکنه یه وعده غذا منجر به اینا شه؟ 

دوقلو باردارم، ۲۹ هفته. 

سلام زینبی جون دیروز من یه استرس خفنی کشیدم سر این فشار. با اینکه دیگه به غذاهام نمک نمیزنم. دیروز ...

دارچین جونم تو کی بی بی ات هاله داشت؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم عزیزم چرا آخه این همه استرس دادن بهت، فشارت چی اونم نرمال بود؟ اگر نرمال بود دیگه اصلا بهش فکر ...

سلام زیبنبی جانم ، انشالله که حالت خوبه عزیزم ، میشه جواب پاتولوژی جنین منو برام تفسیر کنی که علت سقط چی بوده ؟ براتون عکس میفرستم ممنون میشم

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام مامان خانوم😍😘خیلی ممنون آره نزدیکه همه هم مثل شما بهم سفارش میکنن تا میتونی بخواب که بعدش آرز ...

انشالا هرموقعی که بهترین زمانشه زایمان میکنی . نیم ساعت خوابیدن دیگه میشه آرزوی بزرگ 😆 روزهای اول خیلی سخته هرچقدر جلوتر بری به نظر من راحت تر میشه چون هم بچه بزرگ تر میشه هم خود مادر متوجه نیازهای بچه میشه . الان فقط دلپیچه هاش آزار دهنده است . خیلی میپیچه به خودش و گریه میکنه آدم واقعا کلافه میشه . من تو ۳۸هفته و ۴ روز زایمان کردم . پسر من هم بریچ بود هم عرضی جاش تنگ شده بود و حرکاتش ضعیف شده بود دیگه دکترم صبر نکرد . وزنش ۴ کیلو و قدش ۵۱ سانتی متر بود زمان تولد😍🥰