2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
عزيزم قل بالايي قشنگ نيمرخ خوابيده بود اونو تونست كامل ببينه گفت پسره قل دوم پشتشو كرده بود به ما بچ ...

مبارک باشه عزيزم، يه پسر و يه دختر باشندکه عاليه عاليه.

انشالله خدا حفظشون کنه.

منم از دکتر پرسيدم گفت خيلي کوچيکه، توي کرج دکترا ميترسن جنسيت بگن، حتي احتمالي هم نميگن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم قل بالايي قشنگ نيمرخ خوابيده بود اونو تونست كامل ببينه گفت پسره قل دوم پشتشو كرده بود به ما بچ ...

وای جانممممممممم چه قد قشنگ خدا حفظشون کنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای منم رفتم شلوغ بود منم با نصرم ولی منطقیه اونهمه مریض بایدم شلوغ بشه .. ولی خدایی مرکز مجهز و خوب ...

ضخامتتون چند بود؟ به شما هم گفت رحمت سه خطي شفاف؟ انتقالتون چندم افتاد؟

نبوی بهتر یا منتظری ؟

منتظري  طبقه دوم مستقل نبوي تيم نصر  ولي يكي از بجه ها بأنبوي بود ازمايش ادرارش wbc20-25 بود بهش گفته چيزي نيست بعد ماما گفته خانوم دكتر خيلي بالاست گفته خب براش إنتي بيوتيك بنويس يه هفته ديكه هم انتقالشه

مبارک باشه عزيزم، يه پسر و يه دختر باشندکه عاليه عاليه. انشالله خدا حفظشون کنه. منم از دکتر پرسيدم ...

زنده باشي عزيزم هرچي هستن فقط سالم باشن لصلا جنسيت برام مهم نيست فقط سلامتشون😞اي جون دلم سونو بعدي انشالله ميفهمي جنسيتشو😍

خداياشكرت....❤️ 
زنده باشي مهربونم يه تاپيك زدم خانمه قشنگ ته دلمو خالي كرد. اصلا بقول شوهرم تو هميشه حرص و استر ...

بعضی ها اینطورین .‌منم خیلی وقتها چیزایی میخونم که استرس میگیرم .

خدای من خدای معجزه هاست . 
بازم ممنون. خدا رو شکر سر درد ندارم. ازمایش خون رو  هم چهار شنبه باید برم انجام بدم.همون موقع ...

عزیزم عزیزم چرا آخه این همه استرس دادن بهت، فشارت چی اونم نرمال بود؟ اگر نرمال بود دیگه اصلا بهش فکر نکن

در مورد دارو ها با دکتری پیش برو که میخوای پیشش زایمان کنی و اصلا سر یک هفته تفاوت نترس، در مورد هپارین هم همین طور خیالت راحت، دوز رد دکترت بهت میگه 

در مورد خوابیدن هم جون دلم خودت درست عمل میکنی، نمیدونم چرا یه عده دوست دارن عذاب بدن زن حامله رو، حتی من گاهی تا 10 دقیقه طاق باز میخوابیدم از قصد چون گاهی اصلا دلم نمیخواست به پهلو باشم 

هیچ مشکلی هم نداره 😉 😉 😉 اینا همه خرافاته

راستی دکتر ظریفی پیجش رو خوندی؟ اگر نخوندی تو این فرصت باقی مونده بخون تا بعد از زایمان هم تو تله خرافات نیفتی مثلا واسه زردی و شیردهی و نحوه حمام بچه و عرق کاسنی و... 

یعنی بعد از زایمان بمباران اطلاعاتی میکنن اطرافیان آدم رو و اگر آگاهی نداشته باشی داغون میکنن آدم رو و ممکنه تو تله اطلاعات غلط و بعضا خطر ناک بیفتی