2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044412 بازدید | 684386 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یکم روحیمو از دست دادم مرض داشتم وسوسه شدم رفت ازمایشگاه پسر داییم ازمایش دادم بتام خیلییی ...

عزیزم اولا مبارکت باشه.بعد اینکه خیلی زود رفتین آزمایش .صبر کن روز ۱۳ هم یه آزمایش بده

سلام 

یکی از دوستام تو سیکل انتقال هست مرکز رویان امروز روز هفت پریودیش دکتر روزی دوتا استرادیول براش تجویز کرده ولی آنوکسا و آسپرین هیچکدوم براش تجویز نشده الان خودش نگرانه نکنه با مصرف استرادیول غلظت خون داشته باشه و انتقالش به مشکل بخوره الان آسپرین یا آنوکسا مصرف کنه خودش یا اینکه نه قراره بعد انتقال هم روزی سه تا استرادیول استفاده کنه نیازی به رقیق کننده یعنی نداره من میگم شاید دکتر فراموش کرده تجویز کنه میشه شما هم نظرتون رو بفرمائید. 

@زینبی_بابا    

دوستای دیگه هم اطلاعات دارن ممنون میشم نظرشون رو بیان کنن

خدایا شکرت
واقعا اون روزا برام چقدر سخت بود دنیام خراب شده بود وقتی این حرفو زدن نه اینکه تخمک اهدایی خوب نباشه ...

نه خوبه ولی وقتی ادم بتونه تخمک واسپرم  از خودش باشه به اهدایی راضی نمیشه

یا رب العالمین
عزیزم مطمئنم بارداری روز ده رفتی زود بوده من سر دخترم بتام ۲۵ بود ازمایشگاه بهم گفت مشکوک به بارداری ...

واقعاااا؟؟؟خداروشکد خدا دختر گلتو برات نگهداره عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
واقعاااا؟؟؟خداروشکد خدا دختر گلتو برات نگهداره عزیزم

اره ممنونم منم زودتر تست زدم بیبی چک کم رنگ ازمایش مشکوک بود شوهرم مورفولوژی یک با کم تحرکی داشت امید نداشتم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم اولا مبارکت باشه.بعد اینکه خیلی زود رفتین آزمایش .صبر کن روز ۱۳ هم یه آزمایش بده

قربونت برم انشالله که خدا نی نی تو برات نگهداره و صحیح و سالم بغلش کنی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چه جالب من ندیدم تا الان 

فکر کنم‌چون خلوت بود اینجور میکردن برا جابجا شدن به تخت هم نمیزاشت بلند بشم میگفت خوابیدنی خودتو تکون بده برو روتخت.ولی خوب خیلی دکتراهم میگن بیمارهمون موقع بلند میشه خودش میره مثبت هم میشن

یا رب العالمین