2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044494 بازدید | 684391 پست
امیدوارم کردی شما بتات خیلی خوبه بزنم به تخته انشالله که خوب و منظم بالا میره

عزیزم جونم مامان شدی رفت مبارکت باشه خوشا به سعادتت برام دعا کن گلم‌

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خودمون بگیم دکتر قبول میکنه؟ من دفعه قبلی یذره درد داشتم اونم فکر کنم بخاطر این بود تخمدان هام هنوز ...

بله من خودم گفتم و یکی از مزایاش اینه بیشتر استراحت میکنیم و دیرتر میگین بریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا که شما بتات حسابی بالاست برات دعا میکنم برای منم دعا کن بتام بالا بره

باشه عزیزدلم چشم به دعای خیرت احتیاج دارم 

برات آیت الکرسی میخونم عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خیلی‌ممنون‌‌..

من امگا 3 رو فراموش کردم بگم جزو داروهام، دکتر ابن سینا هم روی امگا 3 و کیوتن خیلی تاکید داشت که من گفتم دوماه دارم میخورم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ندای عزیزم باور کن بتای توام برای روز 10 خیلی خوبه  حرف گوش نمیدی دیگه،مهم رشد بتاست الان روز ...

قربونت بررررم با این انرژی مثبتت کلی انرژی گرفتم مرسیییییییییی😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم این که خوبه مرکز مام برای ویزیت و سونو ۵۲۰ هزار تومان میگیرن  عمل پانکچرو ۹میلیون  ...

چقد زبااااد 

میگم راضی هستی از مام ؟ 

بنظرت اون طور ک تبلیغش میکنن هست ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم جونم مامان شدی رفت مبارکت باشه خوشا به سعادتت برام دعا کن گلم‌

فداتشم حتما منم محتاج به دعام دعام کن نصیحتی که نیلدا جون به من کرد و گوش نکردم تو گوش کن تا زمان ازمایشت به هیییچ عنوان نرو

بچه ها من یکم روحیمو از دست دادم مرض داشتم وسوسه شدم رفت ازمایشگاه پسر داییم ازمایش دادم بتام خیلییی ...

عزیزم مطمئنم بارداری روز ده رفتی زود بوده من سر دخترم بتام ۲۵ بود ازمایشگاه بهم گفت مشکوک به بارداری هستی ولی دکتر گفت تکرار نکن وباردار بودم اتفاقا خوشحال باش مبارکت باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منم با بیهوشی انتقال دادم اتفاقا مثبت هم شدم چون موقع انتقال خیلی خودمو جمع میکنم و این خیلی بده

واقعا؟باردار شدید؟مبارکتون باشھ  منم خودمو سفت میگیرم.چندوقتتونھ؟بار اول مثبت شدید؟

بله من خودم گفتم و یکی از مزایاش اینه بیشتر استراحت میکنیم و دیرتر میگین بریم

به من نگفتم‌زود برم.من حدود نیم ساعت روتخت انتقال تو همون حالت بودم بعدهم با تخت بردنم تو اتاق بسخری یه دوساعتی هم اونجا روتخت خوابیده بودم نمیزاشتن بلند بشم

یا رب العالمین
ای کاش به حرفت گوش میدادم ای کاش پیشم بودی یکی میزدی زیر گوشم😔😔😔😔

خدا نکنه من بخوام همچین جسارتی کنم

بهم گفتی گفتم زوده حتی اینم گفتم خدایی نکرده کم باشه استرس میگیری 

چیکا جون دوقلو داشت روز 10 رفت آزمایش همش نگران بود مثل شما الان بیاد خودش بهت میگه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مبارک باشه بعدا ببر اون به دکترایی که بهت گفتن تخمک اهدایی بگیر نشون بده

واقعا اون روزا برام چقدر سخت بود دنیام خراب شده بود وقتی این حرفو زدن نه اینکه تخمک اهدایی خوب نباشه ولی خب ادم اولش یکم براش سخت میشه

چقد زبااااد  میگم راضی هستی از مام ؟  بنظرت اون طور ک تبلیغش میکنن هست ؟

عزیزدلم من برای اولین بار هست که نوبت گرفتم و می خوام برم و تا بحال نرفتم .نوبت گرفتم و هنوز نوبتم نشده .

منم شنیدم که خوبه. انشالله رفتم میام میگم عزیزم...