2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044639 بازدید | 684401 پست
شوهرت داروهم‌داشت؟ منم دفعه اول از ۶تا تخمک ۳تاجنین شد که هر۳تاش ازبین رفت

قبل جراحی تا یک ماه امپول دارو داشت فرقی نکرد با بیوپسی نمونه گرفتن ازش ازو اسپرمی بچه دارشدنش سخته تصمیم دارم اسپرم اهدایی بگیریم که انشالله بارداربشم از نو دوباره باید شروع کنم خیلی سخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لیانا جان خوبی؟  دختر نازت خوبه؟  دخ دخت دختر دخترت نی نی آرومیه یا شیطونه؟؟

سلام عزیز دلم 😍😍😍 ممنووون ما خوبیم خداروشکر 

شما خوبین دختر نازت الان چند وقتشه 😍😍😍😍💋💋💋

شیطونه 😂😂 

دخترت ارومه 💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
افرین ندا جون، من هم اگر قسمتم بشه و بتونم انتقال بدم تصمیم دارم فقط کار سنگین نکنم، آشپزی و جمع و ج ...

انشالله که زودتر انتقال میدی اره فقط روز اول و دوم و خوب استراحت کن من روز اولم اشتباه کردم ولی خب خدا بهم رحم کرد.خودتو سرگرم کن که روزات زود بگذره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بعدش که دکترم توجیه م کرد استراحتمو یکم بیشتر کردم اشپزی و طرفارو خودم میشورم خونه جمع و جور میکنم ف ...

منم درمانگاه نزدیکمه کمتر از یه ربعه ولی دوبار رفتم‌ اونجا زدم بعدش هم شیاف گذاشتم.امپولا خیلی بد بود.خودتون نمیتونستی بزنی؟

یا رب العالمین
وقتی از بیمارستان مرخص شدم داشتم بعد انتقال نزدیک ۳ ساعت بستری بودم وقتی پاشدم که لباس بپوشم ببخشیدا ...

اهان اخه منم با بیهوشی بودم...کلا ای پروسه انتقال و مثبت شدن برا هررررکس یه جوره انگار...یکی با لکه یکی بدون لکه...با علایم بی علائم....  

منم درمانگاه نزدیکمه کمتر از یه ربعه ولی دوبار رفتم‌ اونجا زدم بعدش هم شیاف گذاشتم.امپولا خیلی بد بو ...

امپولای پانکچر که انسولینی بود خودم یاد گرفتم و زدم ولی این پرسیدم میگن چون روغنیه و پشته نمیتونی مسلط باشی زدنش سخته منم ترسیدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قبل جراحی تا یک ماه امپول دارو داشت فرقی نکرد با بیوپسی نمونه گرفتن ازش ازو اسپرمی بچه دارشدنش سخته ...

کدوم مرکز میری؟

شوهرمن دفعه اول دکترش هیچی نداد دفعه دوم بع بسته اسپریژن وویتامین دی و رویال ژل خورد خودمم تقویتی داشتم داروهامم تغییر کرد خیلی خوب بود

یا رب العالمین